Ön konsoldan gelen gıcırtılar

Başlatan ksaltanfb, 08 Eylül 2014, 08:53:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ksaltanfb

Herkese merhabalar ,

Ön konsoldan gelen seslerin birçoğumuzun ortak problemi olduğunu biliyorum .  Son zamanlarda beni iyice rahatsız etmeye başladı bu gıcırtılar , kendimi eskimiş bir yolcu otobüsünde gibi hissediyorum :(    .  Bu durum için bir çözüm üretebilen var mı ?

tugaysaban

Eski bisiklet şamriyeli keçe wd 40 sıvı gres bi kaç ay işini görür.
abs siz olur bbs siz asla..

emirdede

parçaları söküp süngerli pencere bantıyla yapmıştı bi arkadaş bana çok mantıklı geldi.

kadircaldir

benim aracım 2000 model daha bi sıkıntım yok olmaz da inşallah.. çarşıdan eve geçerken yolun bazı yerlerinde kasis çukur var diye yolu uzatıp diğer düzgün yoldan gidiyorum 3-5 dk geç gidiyorum ama arabamı seviyorum arkadaş :D
GOLF IV

tugaysaban

Alıntı yapılan: kadircaldir - 10 Eylül 2014, 11:08:47
benim aracım 2000 model daha bi sıkıntım yok olmaz da inşallah.. çarşıdan eve geçerken yolun bazı yerlerinde kasis çukur var diye yolu uzatıp diğer düzgün yoldan gidiyorum 3-5 dk geç gidiyorum ama arabamı seviyorum arkadaş :D
Arabayı yıkayınca ıslanmıs yollarıda es geçiyosan sen tam bir golf hastasısın.d
abs siz olur bbs siz asla..

barut

geçen gün sağlam yağmur yağdı izmirde yeşildere yolunda sağda solda şerit kenarlarında biriken göllere girmemek için yan yan gezdim :D

s1nanozk

Çok yağmurda çıkmıyorum ben, kafayı yersin :)

cavanozz

harbiden bende de var bu gıcırtı yaa, klima açınca belli bir süreden sonra başlıyor.. yaydan geldiğini düşünüyorum doğrumudur?
yeni yine yeniden..!! 8)