xenon far

Başlatan hunteronur, 05 Eylül 2014, 15:56:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hunteronur

arkadaşlar benim mercekli farlarımda xenonlarım mevcuttu kaza sonucu farlarımı orjinale döndürdm. şuan onlara xenonları takmak istiyorum veya sislerede olabilir. hangisinin montajı kolaydır nasıl yapabilirim. elektrik bilgim yok ama ugrasmayı severim gerizekalıya anlatır gibi anlatacak biri varmıdı acaba? :)

Frequency

estağfurullah, şimdiki far ampulünüz ya da sis ampulünüz hangi tip ise o tipte xenon kiti alıp, takabilirsiniz,(far h4, sis h3 sanırım) ışık rengini 4300 veya 6000 seçerseniz yağışta rahat edersiniz.
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

kerem0537

Alıntı yapılan: barut - 05 Eylül 2014, 17:59:37
merceksiz farda xenon kullanmayın lütfen

neden hocam ?
Shadow...

edincol

Alıntı yapılan: kerem0537 - 05 Eylül 2014, 21:12:21
neden hocam ?

Karşıdan gelen şoförün geçici körlük yaşamaması için veya halk arasında gözünün s...lmemesi için.
Akıl yaşta değil baştadır.

alper19

Alıntı yapılan: edincol - 06 Eylül 2014, 01:05:23
Karşıdan gelen şoförün geçici körlük yaşamaması için veya halk arasında gözünün s...lmemesi için.
;D ;D ;D

SeyitE

Alıntı yapılan: edincol - 06 Eylül 2014, 01:05:23
+1

barut

far + sis xenon olunca birde arkamdan geliyorsa hiç iyi konuşmuyorum hakkında  :-X

bluerose1

Tofascimisiniz beyler.xenon merceginiz far yikama asistaniniz far yukseklik alcaklik ayariniz varmi
Red Machine!!!

kerem0537

ben kullanıyorum, kimseden ne sellektör ne de bi laf duymuyorum. sanırım farlardaki filmlerden kaynaklı. far ayarı da en aşağıda, birde kafa basık olunca bu şekilde bi sorun olmuyor... :tamamdir
Shadow...

Frequency

Mercek, ışığı güzel topluyor ne net bir kesilme çizgisi altında yansıtıyor, bu durumda o çizginin üzerinden bakan kişi rahatsız olmuyor, bir de otomatik yükseklik ayarı varsa bu durum garanti oluyor, yüklü durumlarda veya yokuş çıkarken...
D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

bluerose1

Red Machine!!!