polo 6n aranıyor

Başlatan ggtoker, 03 Ağustos 2014, 12:49:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ggtoker

sunroof lu mumkunse otomatık ve klimalı 2 veya 4 kapılı lpg li veya lpgsiz fark etmez düzgün polo 6n arıyorum....

Birde bilmedigimden soruyorum.... sunrooflar otomatik mi yoksa manuel mi bildirirseniz sevinirim...

bluerose1

AEE mi spotline mi bakıyorsunuz...
Red Machine!!!

uygaraga

uygaraga

sunroff otomatık ve klıma pahalıya patlar fiyatlar yuksek

uygaraga

düzgun araç bulmak zor allah kolaylık versın

ggtoker

172708722

Arqc sahibini aradim konustuk....

Sunroof tam acilmiyormus
4 lastik ihtiyaci varmis
Sanzimanda geri kacirma falan yokmus
Komple boyaliymis

Bu sunroofun bize maliyeti ne olur...
Sportline jant ????

ggtoker

Alıntı yapılan: bluerose1 - 04 Ağustos 2014, 13:35:18
AEE mi spotline mi bakıyorsunuz...

Esime alacagim icin pek onemi yok soch veya doch un :)

bluerose1

O zaman aee bak sportline fiyatları uçtu.sunroof lu bakıyorsun ama şunu unutma türkiye deki 6n lerin %70 ya açılmıyor ya da tam randımanlı çalışmıyor.çoğu da kışın yağmurda içeriye sızdırma yapıyor nedeni ise eskimiş olması.bence sunroof â takılma temiz bir otomatik bul işini görsün.
Red Machine!!!

uygaraga

Alıntı yapılan: bluerose1 - 05 Ağustos 2014, 01:48:43
O zaman aee bak sportline fiyatları uçtu.sunroof lu bakıyorsun ama şunu unutma türkiye deki 6n lerin %70 ya açılmıyor ya da tam randımanlı çalışmıyor.çoğu da kışın yağmurda içeriye sızdırma yapıyor nedeni ise eskimiş olması.bence sunroof â takılma temiz bir otomatik bul işini görsün.
+1

uygaraga

o arac 10 000 den fazla etmez bence tek kapı pek tutulmuyor birde 96 model düşük

uygaraga

ggtoker

Kasa olarak duzgun aee veya sportline fark etmez tek kapi veya 4 kapi fark etmez sadece klimali olsun fiyatta ucuk olmamak sartiyla hepsine kabulum

mkkpnar

Bende otomatik klimali 6n arıyorum , internette fiyatlar uçmuş durumda resmen  :o

bluerose1

Alıntı yapılan: mkkpnar - 05 Eylül 2014, 12:32:13
Bende otomatik klimali 6n arıyorum , internette fiyatlar uçmuş durumda resmen  :o
mk2 mk3 lere yönelin arabaya bindim dersiniz.
Red Machine!!!