06 KPV 40 - MK3 Sportline Reddd =) İZMİR BULUŞMA YENİ FOTO SYF 5

Başlatan Berk_35, 20 Temmuz 2014, 17:52:08

« önceki - sonraki »

Berk_35

Merhabalar eski kayıtlar kapanmıştı ama tekrardan deniyim dedim ve açılmış o yüzden konularım gitmiş.
Aracımızın en son ki güncel fotograflarını atıyorum. İyi yorumlarınız için çok teşekkür ederim abilerim bu işe gönül koyunca çok farklı oluyor  :)
1998 MODEL 1.6 16V SPORTLİNE MK3 BOYASIZZ  :) :sevgi:

I love mk3 ;)

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

Berk_35

I love mk3 ;)

barut

Masaallah logosuz panjur lazım :)

HTC EVO ile kanepeden

Berk_35

Teşekkürler.. Logosuz panjurum var zaten şuan odamda rafımda süs olarak duruyor  ;D Böyle daha çok hoşuma gidiyor daha asil duruyor  8)
I love mk3 ;)

Berk_35

I love mk3 ;)

uygaraga

goll 3 karşı ayrı bir merakım var bugune kadar bir çok farklı vw modeline sahıp oldum yada kulandım ama golf 3 dedınmı o bi başka işte ilk aşk derler ya işte öyle bişey   ben onu hep uzaktan sevdım I love you golf 3 

uygaraga

bu arada arabanda güzelmiş allah kaza bela vermesın maşallah diyelim

edincol

Lastik balansı için takılan ağırlıkları jantın içine yapıştırılanlardan kullanın, jant dışına takılanlar zamanla oluşan titreşim ve sürtünmeden dolayı jantın boyasını aşındırıyor.
Akıl yaşta değil baştadır.

Berk_35

Saolasın uygar abi teşekkürler.  Aynen öyle bizde çok vw sahibi olduk ama bu bambaşka bi hastalık ilgisinden çekiciliğine kadar satılık mı diye sorulardan bıkmış durumdayız  :D
I love mk3 ;)

Berk_35

Tavsiyeniz için teşekkürler  şuana kadar bi zararını görmedik ama görmeyiz de inşallah  :)))
I love mk3 ;)

Berk_35

Detaylı temizlik oldu bugün fazla fotograf çekemedim değişik yöntemlerle detaylı yıkadılar videosu var fakat buraya atılmıyor :)
I love mk3 ;)

Berk_35

I love mk3 ;)

furkanyldrm