rolantide devir

Başlatan golf_vw, 10 Temmuz 2014, 17:42:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umut_mk4

Alıntı yapılan: by_tata - 17 Temmuz 2014, 11:20:11
GOLF IV 1.6 SR 2000

bu zaten 8v için olaması gereken devir
2015 1.4 125ps highline

by_tata

Dogrudur, arkadas istedi de paylastik bizde ;)

umut_mk4

Alıntı yapılan: by_tata - 17 Temmuz 2014, 18:25:44
Dogrudur, arkadas istedi de paylastik bizde ;)
ben de ustaya demıstım 16 v dusuk benımkıde oyle olsun dıye 8v calısma prensıbı bu dedı  :(
2015 1.4 125ps highline

MurdeR

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

dirgin

zeynal senin kaç model araba.hız sabitleyici falanda var  :)
bende çok istiyom taktırmayı ama burda onu becerebilecek kimse yok. >:(

MurdeR

2003 benimki abi. kullanisli oluyor takmalisin cc yi ben kendim montajladim :)

by_tata

Sonradan takiliyor mu stabil sekilde hiz sabitleme ? Bizimkiler sanirsam gaz yani telli 99 ve 2000 ler. Anca 2001den sonra mi elektornikti ?

dirgin

Alıntı yapılan: by_tata - 19 Temmuz 2014, 09:19:00
Sonradan takiliyor mu stabil sekilde hiz sabitleme ? Bizimkiler sanirsam gaz yani telli 99 ve 2000 ler. Anca 2001den sonra mi elektornikti ?
benim arac 2000 model özel seri elektronik gaz pedallı olanlardan ve 16 valf.sanırsam 2002 sonu itibari ile türkiyeye girdi bu araçlar.gaz teli olanlarda olmuyor haberiniz olsun.

dirgin

Alıntı yapılan: MurdeR - 19 Temmuz 2014, 04:27:36
2003 benimki abi. kullanisli oluyor takmalisin cc yi ben kendim montajladim :)
muharrem ya ben sana geleyim yada sen Qütahya ya gel hem misafirim ol hemde şunun montajını yapam ne dersin  :)
senin gibi canavar gibi bilgisiolan arkadaşlara ihtiyacımız var.ben elektronik olduğundan cesaret edemiyom.daha önce ağzım yandı korkuyom  ;)

MurdeR

Alıntı yapılan: dirgin - 20 Temmuz 2014, 11:15:29
muharrem ya ben sana geleyim yada sen Qütahya ya gel hem misafirim ol hemde şunun montajını yapam ne dersin  :)
senin gibi canavar gibi bilgisiolan arkadaşlara ihtiyacımız var.ben elektronik olduğundan cesaret edemiyom.daha önce ağzım yandı korkuyom  ;)
kış boyu haftada 2 3 kere bozüyük kütahya afyon yaptım afyonda okuyorum sürekli de geçiyorum ama şuan okul yok dükkan falan tek çıkabildiğim yer eskişehire oda malzeme almaya. ama gelirsen misafirim olursun montajınıda bir güzel yaparız burda :) yakın fazlada uzak değiliz

okaykay_1

Alıntı yapılan: okaykay_1 - 18 Temmuz 2014, 10:40:51

benm bu derece niye calısmıyor zaten bu göstergelerin hangisinin ne anlama geldigini bilmiyorum
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

dirgin

Alıntı yapılan: MurdeR - 21 Temmuz 2014, 02:44:49
kış boyu haftada 2 3 kere bozüyük kütahya afyon yaptım afyonda okuyorum sürekli de geçiyorum ama şuan okul yok dükkan falan tek çıkabildiğim yer eskişehire oda malzeme almaya. ama gelirsen misafirim olursun montajınıda bir güzel yaparız burda :) yakın fazlada uzak değiliz
inşallah gelmeye çalışıcam haberleşelim. ne iş yapıyosun ne dükkanın var?

MurdeR

Alıntı yapılan: dirgin - 21 Temmuz 2014, 11:39:42
inşallah gelmeye çalışıcam haberleşelim. ne iş yapıyosun ne dükkanın var?

cep telefonu bilgisayar oto ses ve görüntü sistemi falan :)