Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.6 AKL Motora Klimanın etkisi

1.6 AKL Motora Klimanın etkisi

Başlatan M.emin, 27 Mayıs 2014, 19:28:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

M.emin

Sizinkinde de aynı durummu var bilmiyorum fakat benim motor klimayı açtığım zaman huyu suyu değişiyor. çekişe ve performansa etkisi var biliyorum ama bu motorda fark hissiyat olarak daha fazla gibi

htmetin

Klimanın zararlı etkilerinden kurtulmak için 1800 cc ve yukarısı araçlar tercih edilmeli  >:D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

vp703

akl motor klima acmasan da zaten sıkıntı  :(
http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/07-vp-703-t29100.0.html

Dünya kadar malın olacağına fındık kadar Turbon olsun

tugaysaban

Klimayı sadece yokuş aşağı açıyorum :saskin:
abs siz olur bbs siz asla..

silver_line

Yapacak birşey yok :) Kalkışta Allah ne verdiyse basın benim gibi :D
Efsaneler ölmez, sadece şekil değiştirir...

Ali07

Klima kapalı iken bile performans yok ki, bi de açınca sanki aracı arkadan tutuyolarmış gibi gitmiyo. İ 20 var şirkette 1.3 dizel, klimayı aç kapa asla hissedemezsin bile.

emirdede

Bugün piknik için yaylaya çıkalım dedim,bir araba anca bu kadar sürünür ya,2 kişiyiz arabada klimada açık değil...utandım resmen

Ali07

Ben sırf bu yüzden satmayı düşünüyorum, fakat max. 25.000e ne alabilirim bilmiyorum.

by_tata

Bende sırf bu yuzden gaz takip gereksiz masraf ve hareket yapmak istemiyorum. TDI yani turbo sart sanki ya. Benzinde olsa turbo sart. Arabalarimiz gitmiyor, gitmiyor, gitmiyor bizde bu sebeple gaza daha cok yukleniyoruz bir bakmisiz sehir isi 15lt yakit temiz. GTI olsa sanki daha ekonomik olacak diye dusunmeye basladim :)

O degilde arkadasin Gol V 2.0tdi var yapistiriyor adami koltuklara. Feci de ekonomik.

Aracin on takimini v.s dingil burcunu herseyini degistirecem ama beni tek durduran sadece yakit isteyip gitmemesi. TDI 6 ileri almis olsaydim simdi yenilemistim arabanin herseyini dusunmeden.

Ha bazen de 1.vitesde feci zipliyor ama gel gelelim hep 1. viteste araba bagirtirsak yandik :)

s1nanozk

Benim arkadasin 1.6sr motor golfu var '99model.gayet iyi kaçıyor (klima açıkken dahi) ama sonuçta 105 hp araba.ne kadar basıcak ya da ekonomik olacak.bir dahakine 1.4tsi almak lazim :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

by_tata

1.6 sr ise 100-101 veya 102 beygirdir. 105 beygir 16V olanlar ;)

edincol

Ben de 60 hp Polo var ama hiç çekişte rahatsız edecek bir sıkıntı yaşamadım.
Akıl yaşta değil baştadır.

emirdede

düz yolda sıkıntı yok zaten de,o rampalar öldürdü beni  :bekleriz:

oguz_kdz

Geçen kırmızı ışıkta arkadaşın Corolla ile kapistik... Sonuç hüsran  :-\