Davsan 1.7 dti yeni resimlerle

Başlatan METiN, 05 Kasım 2007, 21:57:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

istanbulos34

vay be metin abi sonunda jantları almışın hemde istediğinden olmuş abi çok sevindim, ama jantları bu halde fazla bırakma abi sonra kirden arındıramazsın white oz olur dark oz :D abi corsalarda çok tatlı araçlar Allah kaza bela vermesin..
pOWERED by istanbuloSSS

METiN

Saolun arkadaslar, isalla hepimisin arabalari birbirinden gusel olurda birbirimize imrene imrene kardes kardes yasar gideris :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

golf-line2

abi sana alalım bitane mk1 boş zamanlarında uğraşırsın  :tamamdir

METiN

Kadir sorsana bi abi bos zamanın var mı ?? diye :) Tunc benim yasanstımı en yakından takip eden insan, artık inanın haftasonları bile üşengeclikten dısarı cıkmıyorum, ama dedigin hoş bir fikir, belki bir 5-10 sene sonra emekli olmaya yakın öyle bir araba alır, boş zamanlarımı onla ugrasarak geciririm :)

vw t4 2000

metin hayırlı uğurlu olsun kardeş allah kaza bela vermesin bişeyler yapmaya jantlardan başlamıssın geri gelir diye umuyorum  izlemeye devam edeceğiz

sirhot

Metin abicim aracın çok güzel duruyor.Kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle....

METiN

Tesekkürler arkadaşlar, kısmetse gelir gerisi :)

volksport

Alıntı yapılan: volksport - 06 Kasım 2007, 00:22:00
Abi Avatarı değiştir artık ya, Kış geldi soğuk ya, oyle görunce adamın içi üşüyo burda...

Metin abimiz hala inat ediyo, abi burda soba yanıyo ya...  :D :D :D :D

AhMeTH61

Metin abi hayırlı uğurlu olsun bu yeni kasa corsalar fena değil.halamda 1.4 vardı rahattı hayırlısı olsun sana yakışacak araba bora ama neyse :D

Firestarter

Alıntı yapılan: volksport - 08 Kasım 2007, 11:38:01
Metin abimiz hala inat ediyo, abi burda soba yanıyo ya...  :D :D :D :D

Sizin işiniz zor. Odunla, kömürle uğraşıp, nasıl geçireceksiniz o koca kışı? Allah kolaylık versin  :-\ Yok mu oralarda kaloriferli yerler?

AhMeTH61

İbrahim abi var olmazmı :D  ama genel tercih mahalle kısımlarında sobadır sitelerde falan kalorifer var hemen hemen her yerde var kalorifer..

Firestarter

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 08 Kasım 2007, 17:33:36
İbrahim abi var olmazmı :D  ama genel tercih mahalle kısımlarında sobadır

Tercih nedenini biliyorum. Kira parası, verilen aidatlar vs.. Bilmem mi  :(

AhMeTH61

öyle naparsın :D ama soba da geleneksel ısıtıcı olarak görünüyor..bizim kendi evimiz klima olmasına rağmen soba yakıyoruz.

METiN

ileride Borayada bineris isalla canim kardesim, Allah buyuktur :)