mk2 golf aracıma hayalet kırmızı boya kodu bilen arkadaşlar varmı

Başlatan alimeydan067, 27 Nisan 2014, 20:43:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alimeydan067

mk 2 golf 2 aracıma boya yaptıracam fakat kararsızım koyu kırmızıdan yanayim bilen duyan varmı cok güzel kırmızı  boya kodu ...

ALPER.

lp3g iyidir, şuan lp3g kodlu polo kullanıyorum. googlea lp3g yazarsanız sonuçları görürsünüz. genelde gti serilerinde kullanılır

Jerewure

LY3D idi benim araç yanlış hatırlamıyorsam. Tornado kırmızı diye geçiyor. Genelde beğeniyorlar fakat zevk meselesi tabi.

alimeydan067

Alıntı yapılan: ALPER. - 27 Nisan 2014, 21:10:55
lp3g iyidir, şuan lp3g kodlu polo kullanıyorum. googlea lp3g yazarsanız sonuçları görürsünüz. genelde gti serilerinde kullanılır
tesekkurler yardım larınız için

alimeydan067

Alıntı yapılan: Jerewure - 27 Nisan 2014, 23:55:28
LY3D idi benim araç yanlış hatırlamıyorsam. Tornado kırmızı diye geçiyor. Genelde beğeniyorlar fakat zevk meselesi tabi.

:tamamdir

alimeydan067

metalik kırmızıda olur illaki vw serisi olmasınada gerek yok varmı fikri olan arkadşlar ..

ALPER.

bmwden imolarot

kırmızı olması şart mı? ben sıfırdan araç boyatacak olsam: marrakesh brown, ya da audi ipanema brown çok çok elegant ve ölümcül renkler

rce34vw

İyisimi sen bir oto sanayisi sitesine git kardeşim ..Boya malzemeleri satan esnaftan boya katoluğundan beğen Her rengin yüzlerce tonu ve seçeneği var... :tamamdir

alimeydan067

Alıntı yapılan: ALPER. - 28 Nisan 2014, 22:03:54
bmwden imolarot

kırmızı olması şart mı? ben sıfırdan araç boyatacak olsam: marrakesh brown, ya da audi ipanema brown çok çok elegant ve ölümcül renkler

alimeydan067

Alıntı yapılan: rce34vw - 29 Nisan 2014, 10:59:36
İyisimi sen bir oto sanayisi sitesine git kardeşim ..Boya malzemeleri satan esnaftan boya katoluğundan beğen Her rengin yüzlerce tonu ve seçeneği var... :tamamdir