Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

Başlatan Akif.79, 21 Nisan 2014, 22:32:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Akif.79

aracıma hafif modifiye yapmak istiyorum neler yapabilirim
2 numara film çektim
amerikan park
ferrari korna fln taktım

azap5555

bence oynamayın, böyle gayet orjinal ve çekici görünüyor :)

Frequency

D Ü N Y A L I L A R D A N  TİSKİNİYORUM  (g.o.r.a)

06kzn39

uygaraga

Stalwart

edincol

Aynen, harcadığın paraya yazık. Bakımlarını zamanında yap, kaliteli yağ ve yedek parça kullan, masrafın o olsun. Keyfiyle bin arabana.
Akıl yaşta değil baştadır.

kerem0537

jant lastik yay kalmış. daha da bişeye gerek yok. maaşallahı var aracın...
Shadow...

ryancooper

Akif.79

4 pıoneer oval hoparlör harward 800 watt anfi takıcam.

KAAN60

Alıntı yapılan: kerem0537 - 22 Nisan 2014, 21:58:28
jant lastik yay kalmış. daha da bişeye gerek yok. maaşallahı var aracın...
+1 lastikleriniz eski ise 14 jant 185*55*14 lastik hoş durur yada 15 jant 195*45*15 olabilir, gündüz farı yapabilirsiniz, teyp inizi aux girişli alın ön panele tablet ekleyip ucuz tarafından multimedia sistemi yapabilirsiniz, alttaki tampon ekinin altına lip yapabilirsiniz... aklıma gelen bunlar
_-OĞLUM ve POLOM-_

Akif.79

yeni aldım aracı lastiklerde sıfır ayarında ilerki zamanda 15 jant 3.5 cm spor yay ve bbs rs 1 takıcam inşallah..

kerem0537

Alıntı yapılan: Akif.79 - 25 Nisan 2014, 20:28:58
yeni aldım aracı lastiklerde sıfır ayarında ilerki zamanda 15 jant 3.5 cm spor yay ve bbs rs 1 takıcam inşallah..

bbs işine girme derim. apaçi işi oldu onlar. yakışıyor ama ben dayanamadım artık söktüm. hacı muratta bile aynı jant var. çok güzel jantlar var ben 3 ay araştırdım sonunda buldum. şükür başka bir arabada da görmedim. matador honda hariç. 18" taktı o benden sonra. 15" alıcaksan lastik kesinlikle 45 yanak olsun. 50 yanak sıkıntı yaratıyor.
Shadow...

bluerose1

Red Machine!!!