ayna yardım

Başlatan hakan10, 19 Mart 2014, 10:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakan10

arkadaşlar bildiğimiz gibi sağ ayna sola göre ufak. Bu aynayı sol ayna gibi büyük ayna nereden bulurum.

emirdede

Bence böyle çok daha havalı görünüyor...işine karışmak gibi olmasın

selimbzrc

illa degişecem diyosan ingiltere gibi trafigin soldan aktığı ve soldan direksiyonlu golflerin kullanıldığı bi ülkeden sağ ayna alabilirsin. ;) Ordada tam tersi durum mevcut sol ayna sağa göre daha ufak.
Alınık araba var mı? :) Golf 4 olur 6 olur polo olur...

MurdeR

Alıntı yapılan: selimbzrc - 19 Mart 2014, 11:11:29
illa degişecem diyosan ingiltere gibi trafigin soldan aktığı ve soldan direksiyonlu golflerin kullanıldığı bi ülkeden sağ ayna alabilirsin. ;) Ordada tam tersi durum mevcut sol ayna sağa göre daha ufak.
:D

dirgin

;D ;D ;D

TTU1905

Çok Pratik bi düşünce tebrik ediyorum arkadaşım

;D ;D ;D

selimbzrc

bu arada farkedilmeden düzelteyim :) soldan degil sağdan diresiyonlu demek istedim :D yoksa zaten araçlarımız soldan direksiyonlu.

okaykay_1

kıbırısa cok gidip geliyorumda
Alıntı yapılan: selimbzrc - 19 Mart 2014, 14:55:09
bu arada farkedilmeden düzelteyim :) soldan degil sağdan diresiyonlu demek istedim :D yoksa zaten araçlarımız soldan direksiyonlu.
kıbrısa cok gidip geliyorumda hiç rast gelmedim otel karsılıyor herseyi :d
Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

SerkanAraz

ebay gibi yabancı sitelerde görmüştüm satılıyor.

selimbzrc

Okay senin otel full + full pansiyon heralde :D :D :D

okaykay_1

Meğer aşk varmışta biz onu sadece insanlarda aramışız.. tdi

s1nanozk

Internet üzerinden satılan yerler vardi. Benim de aklımda bu iş.zira bazen öyle bir noktaya geliyor ki  trafikte sağdaki aracı göremeyebiliyorum.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TEYOLOGY

bugün bir audi a4 b6 yı ykından inceledrken aklıma tam da bu konu takıldı. kapı bağlantıları olsun kapak hariç ayna motoru vs bulunan iç kısmı olsun sürücü tarafı için konuşuyorum aynı görünüyordu.diyeceğim o ki deneme fırsatı olursa audi a4 sürücü tarafı ayna kapağını söküp mk4 golfün kapağı yerine tam oturuyor mu diye deneyeceğim.

eğer olursa sürüccü tarafı kapağı ve sağ taraf komple aynayı a4 ile değiştirebilirim. (tabi motorlu katlama ve geri vites hafıza rölesi de uygulayarak tadından yinmez  hale getirmek istiyorum.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

rene

bende küçük sol ayna arıyorum polo 6n2 aynaları dikkatımi çekti bizim sol tarafa uyarmı acaba şekil aynı gibi ?

soldaki büyük aynayı hiç sevmiyorum doğan slx aynası gibi ne öyle  :p  sağ ayna    :sevgi:

kıbrısta arkadaşlarım var sordurdum arabanın 4 1 fiyatını istiyorlar bir aynaya çünki araba var yedek parça yok kıbrısta.