T4 Direksiyon Pompası Bulabilirmiyiz ??

Başlatan oOo ARDA oOo, 03 Mart 2014, 14:30:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oOo ARDA oOo

Selamın Aleyküm Şimdi Benim Büyük Bir Sorunum Var .. Aracımızın Direksiyon Pompası Arızalandı Atf 3 gün dayanmıyor Kaçırıyor .. Biz Emaneten Bi Direksiyon pompası Aldık (Yan Sanayi) Direksiyon Olduğu Yerde Zor Dönüyor Vs Vs Saçma Sapan Birsürü Sıkıntımız var orjinalleri Ne Kadardır Bulabilirmiyiz Çıkması Varmıdır ? Tanıdık Bildik Birinde ? Uzun Zamandır Foruma Giremiyordum bu Arada Yeni Katılan Arkadaşlar Hoş geldiniz :)
Gemi Karaya Vurmuşsa Eğer Deniz Son Sözünü Söylemiştir..

ARDA BÜYÜKTEPE 98'2.4 Camlı van

asiizmirli

slm arda izmir alman otoyu ara kesin vardır onda sıkı pazarlık yap nakite hayır diyemez

satarili

istanbulda bu işi yapan şahsin telefonunu vereyim ben ona tamir ettirdim. 0212 2765373  2 yıl da garanti veriyor. 150 tly yapmıştı 2 yıl önce....

rene

Alıntı yapılan: oOo ARDA oOo - 03 Mart 2014, 14:30:10
Selamın Aleyküm Şimdi Benim Büyük Bir Sorunum Var .. Aracımızın Direksiyon Pompası Arızalandı Atf 3 gün dayanmıyor Kaçırıyor .. Biz Emaneten Bi Direksiyon pompası Aldık (Yan Sanayi) Direksiyon Olduğu Yerde Zor Dönüyor Vs Vs Saçma Sapan Birsürü Sıkıntımız var orjinalleri Ne Kadardır Bulabilirmiyiz Çıkması Varmıdır ? Tanıdık Bildik Birinde ? Uzun Zamandır Foruma Giremiyordum bu Arada Yeni Katılan Arkadaşlar Hoş geldiniz :)
:'(