1.8 GOLF IV Highline için tiriyel seti nekadar ?

Başlatan ilhan_GOLF IV, 01 Mart 2014, 16:46:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ilhan_GOLF IV

Arkadaslar 1.8 GOLF IV  Highline tiriyel set olarak degiştirildigini duymusdum fiyatı hakkında bilgisi olan varsa paylaşımlarını bekliyorum teşekkürler..

TEYOLOGY

triger kayışı set olarak satılır satılmasına da aracın üstten çift ekzantrik. yani bu takımdan iki taneye ihtiyacın olacak. farklı markalar ve fiyatlar söz konusu. 150-250 arası değişir.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

ilhan_GOLF IV

tolga bey acıklamaların için teşşekürler .. en acilinden bu kayısları degişdirmem gerek iş maddiyata gelince haliyle esnek davranıyoruz henüz daha zamanı var ama işde tereddüt ederekde riske  alınmıyor..

umut_mk4

contınantal bidigim kadarıyla orj. urunu netten arastırabılırsın 1.8 motor olarak işcilik olarak 100 tl civarında bişey isterler
2015 1.4 125ps highline

M.emin

devirdaimide hesaba kat 100 lirada o

devirdaimin ömrüde tiriger kadar onu değiştirmezsen kafanı ağrıtabiliyor  çift işcilik vermiş oluyorsun bu yüzden tiriger değişiminden 10 bin km sonra devir daimi bozulduğu için tekrar tiriger değiştirenler gördüm

umut_mk4

Alıntı yapılan: M.emin - 03 Mart 2014, 15:16:43
devirdaimide hesaba kat 100 lirada o

devirdaimin ömrüde tiriger kadar onu değiştirmezsen kafanı ağrıtabiliyor  çift işcilik vermiş oluyorsun bu yüzden tiriger değişiminden 10 bin km sonra devir daimi bozulduğu için tekrar tiriger değiştirenler gördüm
+1 saglam olsa bıle degiştirmek gerekiyor
2015 1.4 125ps highline