Satılık Mk4 Spor Stop Lambası (Taksit Seçeneği)

Başlatan kadir5590, 28 Şubat 2014, 22:14:22

« önceki - sonraki »

kadir5590

Arkadaşlar stop lambamı proje değişikliği sebebiyle satıyorum.Türkiyede bulunması zor bir üründür.Sıfırdan farksızdır.Ağustos ayında almıştım.Fiyatına 300 Tl istiyorum Ufakta olsa pazarlık sünnettir.Kargo da yardımcı olurum.Saygılar.

Stop lambasını bu linkte görebilirsiniz.

http://www.vwtr.net/forum/otomobilim/yeniden-jazzblue-mk4-golfum-t34498.0.html
JazzBlue Mk4 Golf

kadir5590

JazzBlue Mk4 Golf

kadir5590

JazzBlue Mk4 Golf

kadir5590

Bende anlamadim hicbir sitede denk gelmedim bu stoplara ama kiymeti bilinmedi nedense  :D
JazzBlue Mk4 Golf

eFsAnEGOlföLMez

dostum güzel stoplar neden satılmadı ilginç ...

kadir5590

Bende anlamadim acaba 400 tl mi yazsaydim ?
JazzBlue Mk4 Golf

president55

kardeşim bi nazarlık tavsiye ederim sana bugün trafikte çok dikkat çekiyodun :)
Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunamaz.
M.Kemal ATATÜRK

kadir5590

Alıntı yapılan: president55 - 24 Mart 2014, 00:14:53
kardeşim bi nazarlık tavsiye ederim sana bugün trafikte çok dikkat çekiyodun :)

Hahaha stoplardan olsa gerek ama kimse kıymetini bilmiyor.Sınavdan çıkmıştım kardeşim o ara görmüşsündür kesin  :D
JazzBlue Mk4 Golf

president55

büyük ihtimal :) meydandaki ziraatin orda gördm :) stoplar bambaşka duruyodu zaten :)
Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunamaz.
M.Kemal ATATÜRK

kadir5590

Alıntı yapılan: president55 - 24 Mart 2014, 02:17:39
büyük ihtimal :) meydandaki ziraatin orda gördm :) stoplar bambaşka duruyodu zaten :)

Aynen meydandan çıkmıştım  :D
JazzBlue Mk4 Golf

president55

M.Kemal ATATÜRK

kadir5590

Arkadaşlar stop lambasını peşin almak istemeyenleri bir teklifim daha olabilir oda şudur. R32 spoileri alıcaktım satıp.Sanalpazar da ya da başka bir siteden sıfır olmak şartı ile spoileri dilediği taksit ile alıp geri kalan tuturarı bana yolluyabilir bu şekilde yardımcı da olabilirim.
JazzBlue Mk4 Golf

metinmb407

Sen sanalpazardan komisyon farkı ekleyerek ilan aç daha kolay olmaz mı :)