hararet müşürü

Başlatan gkhan35, 25 Şubat 2014, 19:34:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gkhan35

buğün parcacıdan hararet müşürü aldım yanlız rengi mavi ben sarı renk istediğimde bana artık sarı renk yerine mavi renk var dedi orjinali mavi artık dedi yani bende üstünde vw ve audi amlemini görünce tamam diyip aldım peki sizce satıcının söylediği dogrumuydu

ThE_Unforgiven

Türk esnafı klasik olarak elinde olmayan malı kötüler . Onlar artık üretilmiyor. Artık gelmez. Falanca modele hep bunları veriyoruz hiç şikayet gelmedi vs.vs.vs. anlatır dururlar.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

gkhan35

esnaf yani amacı elindekini satmak ama üstünde vw amlenini görünce tmm diyip aldım bu orjinalmi yansanayimi

bluerose1

üzerinde audi vw amblemi var ürün kodu da 6n diye başlıyorsa orjinaldir bir de kaç TL verdin Gökhan.dünya marklarının kabartmalı logolarını ürünün üzerine işlemek yasaktır bunu riske almak kolay şey değil bence çakma değil bu müşür ama halka rengi konusunu bilmem ben parçacıda 40TL sormuştum halkası tam koyu parlak sarıydı yani plastik kalitesi bile var bu üründe çin mallarının halkası soluk ve adi plastikten.
Red Machine!!!

ThE_Unforgiven

yan sanayi 16 tl olanlarında üzerinde kabartma hatta oem numarası filan yazılıdır.

Burda benim merak ettiğim sarı veya mavi halka ne anlama geliyor ? model farkınımı işaret ediyor ? Bilenlerin açıklamalarını bende merakla bekliyorum.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

gkhan35

35 tlye aldım  25 tl yede termostad aldım

bluerose1

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 25 Şubat 2014, 22:54:10
yan sanayi 16 tl olanlarında üzerinde kabartma hatta oem numarası filan yazılıdır.

Burda benim merak ettiğim sarı veya mavi halka ne anlama geliyor ? model farkınımı işaret ediyor ? Bilenlerin açıklamalarını bende merakla bekliyorum.
senin dediğin belki orijinal yan sanayi parçaların üzerinedir.ben hiç çin malı ürünün üzerinde kabartma oem numarası görmedim.Ben de bremi parçalar vardı üzerinde logo yoktu.bana göre deli cesareti.telif hakkı sözleşmesi okumuştum biyerde buna göre logo basmak ancak fabrikasyon orijinal oem markaya aittir.
Red Machine!!!

35EZ349

fiyata gore yorumlarsak :) hararet musuru orijinal , termostad cakma :)

6N 99 AEE 1.6
I Love PoLo

bluerose1

Alıntı yapılan: 35EZ349 - 26 Şubat 2014, 08:21:43
fiyata gore yorumlarsak :) hararet musuru orijinal , termostad cakma :)

6N 99 AEE 1.6
şerefsizim benim aklıma gelmişti... ;D :D ;D
Red Machine!!!

speedystop

Mavi ile sarı arasında fark yok. İkiside kullanılabilir. Müşürde orjinal hayırlı olsun.
Mesele ölmek değil, mesele yaşayamamak.

speedystop

Alıntı yapılan: bluerose1 - 26 Şubat 2014, 09:03:47
şerefsizim benim aklıma gelmişti... ;D :D ;D

Semih abi son durum nedir?  ;)

bluerose1

Alıntı yapılan: speedystop - 26 Şubat 2014, 09:05:05
Semih abi son durum nedir?  ;)
Aynı Resul üm... yani araba evde ben bursadayım.işleri bi yoluna koyayım tüm işlemlerini tek seferde yapacağım sigorta zamanı da geldi.önce yetkili servise götüreceğim sonra evrak işlerini yaptıracağım daha sonra eksileri tamamlayacağım çünkü muayene zamanı da geldi sayılır.En son kafam iyice atarsa lpg yi söktürüp evin önünde ateşe vereceğim. :D
Red Machine!!!

speedystop

Alıntı yapılan: bluerose1 - 26 Şubat 2014, 09:08:50
Aynı Resul üm... yani araba evde ben bursadayım.işleri bi yoluna koyayım tüm işlemlerini tek seferde yapacağım sigorta zamanı da geldi.önce yetkili servise götüreceğim sonra evrak işlerini yaptıracağım daha sonra eksileri tamamlayacağım çünkü muayene zamanı da geldi sayılır.En son kafam iyice atarsa lpg yi söktürüp evin önünde ateşe vereceğim. :D

Abi yetkili servis ne diyecek çok merak ediyorum. Umarım sorun çözülür.

gkhan35

disbirötörün altında 2 tane var soldaki mi hareret müşürü