Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 2 TD RESTORASYON eksik parçaların tamamlanması resimleri 2.syf - Sayfa 2

Golf 2 TD RESTORASYON eksik parçaların tamamlanması resimleri 2.syf

Başlatan MustafaSuyolcu, 23 Şubat 2014, 15:43:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fatih_06

emeginize saglik cok basarili bi calisma oluyor :tamamdir resimleri sayfa sayfa yuklersen daha iyi olur acilirken cok kasiyor :)

STAK67

Alıntı yapılan: fatih_06 - 24 Mart 2014, 23:54:51
emeginize saglik cok basarili bi calisma oluyor :tamamdir resimleri sayfa sayfa yuklersen daha iyi olur acilirken cok kasiyor :)

bende tam bunu söyleyecektim :D telefondan girdim öldürdü beni

MustafaSuyolcu

Alıntı yapılan: STAK67 - 25 Mart 2014, 19:11:57
bende tam bunu söyleyecektim :D telefondan girdim öldürdü beni
fotoğraflar çok olunca bende de linkleri vardı kolayıma gelmişti bundan sonrakileri sayfa sayfa eklerim :D

gökhanpolizei

valla boyle arabası için ugrasanlara cok özenıyorum...bunun adı aşk olması gerekır kı ınsan ugrasabılsın....bana göre hiçkimse sevmediği bir şeye bu kadar katlanmaz....zannedersem bu arabayı bırakıp elındekı parayla daha temız bır baska marka araba alabılırdın ama sen ugrasmayı ve boylelıkle mutlu olmayı seçtın ve bunun içindir ki senı canı gönülden tebrık edıyorum  :tamamdir :tamamdir :tamamdir

MustafaSuyolcu

Alıntı yapılan: gökhanpolizei - 28 Mart 2014, 17:39:58
valla boyle arabası için ugrasanlara cok özenıyorum...bunun adı aşk olması gerekır kı ınsan ugrasabılsın....bana göre hiçkimse sevmediği bir şeye bu kadar katlanmaz....zannedersem bu arabayı bırakıp elındekı parayla daha temız bır baska marka araba alabılırdın ama sen ugrasmayı ve boylelıkle mutlu olmayı seçtın ve bunun içindir ki senı canı gönülden tebrık edıyorum  :tamamdir :tamamdir :tamamdir
çok teşekkür ederim. dediğiniz gibi babam dahil arabayı değiştirip yeni birşeyler almamızı söylediğinde reddetmiştim. arabanın manevi değeri de çok benim üstümde bu araba babamın ilk arabası ilk sahibiyiz yani :)

suskun

H.G WORKS

STAK67

Hayırlı olsun parçalar Mustafa :) Az kaldı dönmene galiba :)  ::)

STAK67