Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf 4'le İlk İzlenimlerim, Sorunlarım, Sorularım - Sayfa 5

Golf 4'le İlk İzlenimlerim, Sorunlarım, Sorularım

Başlatan Ali07, 19 Şubat 2014, 15:38:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emirdede

Tolga abi hem golfüme bindiriyorum hemde kapısını mı açim ya :p

s1nanozk

valla çok sürat yapmıyorum ama yolun da sağından sağından gitmek gelmiyo pek içimden.baba araçlarla karşılaşmadığım sürece sol şeritteyim :D

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: s1nanozk - 25 Şubat 2014, 18:33:58
valla çok sürat yapmıyorum ama yolun da sağından sağından gitmek gelmiyo pek içimden.baba araçlarla karşılaşmadığım sürece sol şeritteyim :D

bir yerlerde gömü filan bulsam da bir r32 engine ve şanzıman swap bir haldex dijital klima vs.

çok şey mi istiyorum? evet.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

s1nanozk

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 25 Şubat 2014, 18:38:01
bir yerlerde gömü filan bulsam da bir r32 engine ve şanzıman swap bir haldex dijital klima vs.

çok şey mi istiyorum? evet.
Ah be abi :) anca gömü sonucu o kadar uğraşılır.ama öyle bişey de olsa kendime direk golf R hediye ederdim heralde :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali07

Alıntı yapılan: s1nanozk - 25 Şubat 2014, 18:33:58
Uzun yolda evet haklısın, fakat ışıkta beklerken sağda durcan, solda beklersem sağımdan geçenlere sinir oluyorum
sağda durup sakin kalkış yapıyorum, sanıyolar ki yavaş gitmeyi seven biriyim, alakası yok aslında madara olmamayı seven birisiyim :)

s1nanozk

Alıntı yapılan: Ali07 - 25 Şubat 2014, 23:21:14
Uzun yolda evet haklısın, fakat ışıkta beklerken sağda durcan, solda beklersem sağımdan geçenlere sinir oluyorum
sağda durup sakin kalkış yapıyorum, sanıyolar ki yavaş gitmeyi seven biriyim, alakası yok aslında madara olmamayı seven birisiyim :)
sağda otobüs,minibüs vs. oluyo,durağın önünü kapatmayalım...ortada anlaşalım  ;D

TTU1905

Sırf bu performans düşüklüğü yüzünde çok sevdiğim arabamı satmayı düşünüyorum :( Hadi ışıkları kalkışları geçtim benim araba otobanda 120 km hızda 4000 devirde deli gibi bağırıyor patlayacak diye korkuyorum kaç tane ustaya gösterdim kaç defa makinaya bağlattım bilmiyorum bujiler değişti müşür değişti kelebek boğazımıdır nedir temizlendi filtreler yağlar bakımlar herşeyyyyy yapıldı yine aynı yine aynı arabanın duruşu kaportası herşeyi bir tarafa ama bu iş insanın çok canını sıkıyor :( Bu arada aracım 1.6 comfortline 2001 model

TTU1905

Ali07

Alıntı yapılan: TTU1905 - 28 Şubat 2014, 10:28:06
Sırf bu performans düşüklüğü yüzünde çok sevdiğim arabamı satmayı düşünüyorum :( Hadi ışıkları kalkışları geçtim benim araba otobanda 120 km hızda 4000 devirde deli gibi bağırıyor patlayacak diye korkuyorum kaç tane ustaya gösterdim kaç defa makinaya bağlattım bilmiyorum bujiler değişti müşür değişti kelebek boğazımıdır nedir temizlendi filtreler yağlar bakımlar herşeyyyyy yapıldı yine aynı yine aynı arabanın duruşu kaportası herşeyi bir tarafa ama bu iş insanın çok canını sıkıyor :( Bu arada aracım 1.6 comfortline 2001 model
Lpg ile ses fazla çıkıyor, benzinle o kadar bağırmıyor motor, fakat dediğinizde haklısınız. Bi de aracınız normal, extra masraflar etmeyin.

TTU1905

Alıntı yapılan: TTU1905 - 28 Şubat 2014, 10:57:44
Daha mı iyi dir ?

abi maaşallahı var pasifice lerin 2003-2004 bakıyorum da 25 bin 26 binler havada uçuşuyor :)

TTU1905

En temizi kaporta ya tipe bakmıycan gidicen alıcan bitane hyundaı accent era 1,5 dizel kafanda rahat olucak cebinde serilik istersen seri yakıt tasarurufu istersen az yakıyo sürat dersen bastınmı gidiyo tek derdin kaza yapmıcan vurdun mu arabanın yarısı gitti :)

Ali07

Alıntı yapılan: TTU1905 - 28 Şubat 2014, 11:38:46
En temizi kaporta ya tipe bakmıycan gidicen alıcan bitane hyundaı accent era 1,5 dizel kafanda rahat olucak cebinde serilik istersen seri yakıt tasarurufu istersen az yakıyo sürat dersen bastınmı gidiyo tek derdin kaza yapmıcan vurdun mu arabanın yarısı gitti :)

kia rio da aynı, daha da sayarsak 1,5 dci motorlar 1.4 hdi ler. Bu saydıgım motorlar az yakan çok kaçan cinsten, fakat güvenlik konfor orasına karışmam :)