Far ampüllerini değiştirmek.

Başlatan leadri61, 02 Ocak 2013, 21:31:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

leadri61

Farlar çok az aydınlatıyor değiştirmek istiyorum(sarı renk).bizim poloların orjinal farları h1 mi h4 mü hangisinden almalıyım?
hiç değiştiren var mı

leadri61

orjinali buysa ucuzmuş. 10 lira falan diğerleride gerçi.

Symbol

Eğer halojen ampülle devam edecekseniz H4 Osram yeterli olur, rengi ve aydınlatması en optimum olandır.

rubin

Aynı sorun bende de mevcut.Fakat ben led'lemi değiştirsem karar veremedim.Fazla abartıyı seven biri degilim.Sizce Ledler gorunusu nasıl olur ve hangi tip ledler kullanılmalıdır.

bluerose1

Red Machine!!!

edincol

Aynen Semih abiye katılıyorum ama alırken dikkat edin son çıkan versiyonu Unlimited olanlar, eski modeller hala piyasada.
Akıl yaşta değil baştadır.

rubin

Tesekkur ederim arkadaslar .İyi forumlar

KAAN60

Alıntı yapılan: rubin - 28 Haziran 2014, 11:20:13
Aynı sorun bende de mevcut.Fakat ben led'lemi değiştirsem karar veremedim.Fazla abartıyı seven biri degilim.Sizce Ledler gorunusu nasıl olur ve hangi tip ledler kullanılmalıdır.
far h4 ampülleri led olarak düşünüyorsunuz sanırım doğru anladım?? ben led h4 ampül denemedim henüz ama oda aklımda olan bir proje, burada toyotası için h4 led ampül siparişi vermiş bi arkadaşım var onun gelmesini bekliyorum takınca aydınlatma gücüne göre alabilirim belki, ama ön parklar ve arka parkları led ampül yaptım ayrıca led far ı olarak da chıp led kullandım resimlerini ekliyorum...

ön park ampül

chıp gündüz led

bunlarda sadece parklar ve gündüz led leri yanmakta farlar kapalı. (tavan led i takılmamıştı)

buda araç içi aydınlatla led i aydınlatması çok iyi (16 led)

_-OĞLUM ve POLOM-_

rubin

Evet Kaan bey farlarımı  h4 ampülleri led olarak degistirmeyi dusundum.İşn açıkcası bende kararsızım .
Simdi parklarıda kafama soktunuz.Tam bir bilinmeyene gidiyorum  :)

KAAN60

üstat okadar bilinmeyen bir yanı yok, led ler normal ampüllere göre hiç enerji tüketmez vede ısınmaz sabaha kadar açık birak akünü yemez tepkime süresi çok iyidir ampülü sök ledleri tak bu kadar gündüz ledleride park kablolarına paralel bağla gündüz parkları yak ledlerde devreye girsin hepsi bu...
_-OĞLUM ve POLOM-_

rubin

Sagolasın yararlı oldu bilgi acısından.