Nerde bu Jetta'cılar??

Başlatan welovetoride, 02 Ocak 2013, 00:09:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

welovetoride

Burda neden hiç hareket yok arkadaşlar??  :o
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..
www.facebook.com/Lowslowride İnstagram @welovetoride

MeTHea35

eskisi kadar mk1 mk2 alıpta uğraşan yok gibi bu aralar ki jetta mk1-mk2 olarak yok denecek kadar az oldugumuzu söyleyebilirim kötü bir durum ama kimseyide tutup mk2 jetta aldıramıyoruz. Ben burdayım dostum :D
+1
[IMG]http://img844.imageshack.us/img844/2426/dsc0501if.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us

welovetoride

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Ocak 2013, 01:19:47
eskisi kadar mk1 mk2 alıpta uğraşan yok gibi bu aralar ki jetta mk1-mk2 olarak yok denecek kadar az oldugumuzu söyleyebilirim kötü bir durum ama kimseyide tutup mk2 jetta aldıramıyoruz. Ben burdayım dostum :D
+1
[IMG]http://img844.imageshack.us/img844/2426/dsc0501if.jpg[/img]

Uploaded with ImageShack.us
Mete seni görüyorum sürekli zaten,söylediklerin doğru evet mk2 jetta falan az var ama aylardır Jetta2 konusunda bi değişiklik yok :) bütün arabalarda var jetta2 yerinde sayıyo
Bütün hayatımız JETTA olabilir, bize kucaktan kucağa gezen ilişkilerden daha zevkli gelebilir..

MeTHea35

teşekkür ederim kardeşim iyi dileklerin için
toplumun bakış açısı diyelim eski arabayı alıpta macera yaşamak isteyen nadir kişilerdenis diyelim :) tabi ki bakış açısı ama korkmayın bişi yok  :D

06jetta06

Kardeş vakit lazım uğraşmak için,birde bir şey yaparken resim çeksem de resim arşivinde kaybolup gidiyor  :D 

MeTHea35

senin aracı videodan biliyorus sıkıntı yok :D

welovetoride

Alıntı yapılan: 06jetta06 - 02 Ocak 2013, 13:14:04
Kardeş vakit lazım uğraşmak için,birde bir şey yaparken resim çeksem de resim arşivinde kaybolup gidiyor  :D 
Sürekli Fotoğraf zor zanaat evet buna eyvallah ama dediğim gibi hiç hareket olmayınca kötü.
Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Ocak 2013, 13:56:10
senin aracı videodan biliyorus sıkıntı yok :D
Videoyu izlemek isterim Mete.[/b]

MeTHea35

yeni model bi a3 le deneme yapmışta arkdaşlar birascık gucunu gostermiş jettanın :)

welovetoride

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 02 Ocak 2013, 14:48:08
yeni model bi a3 le deneme yapmışta arkdaşlar birascık gucunu gostermiş jettanın :)
Hatırladım a3 Deyince :) Kalkış yapıp uzuyolar.Jettaya a3 yetişemiyo falan.

S H A R K

üstad konu açıyoruz , soru soruyoruz dünya  kadar okuyan var cevap yazan yok... normal kaybolması insanların...

welovetoride

Alıntı yapılan: S H A R K - 02 Ocak 2013, 16:52:16
üstad konu açıyoruz , soru soruyoruz dünya  kadar okuyan var cevap yazan yok... normal kaybolması insanların...

Dorğu :S

meister6

hey haaat bende burdayım ölmedük daha ölmesin yaşasın jettacılar haydi be bi el atın buraya
meister6 jetta 91 gtd

meister6

arkaya rerflektör taktım yarın bi fotolayımda şenlendireyim burayı
meister6 jetta 91 gtd

ali83

bende burdayım nezamandır bakmadım buraya :D