vites kutusu plastik çerçeve kapağı

Başlatan remo1335, 24 Aralık 2012, 11:28:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

remo1335

Vites kutusu plastik çerçevesi kırılmış kapak yerine tam oturmuyor arada çıkıyor. Bu parçayı bulabileceğim bi yer varmı acaba? :'( Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. Arabam 2000 trendline 1,6 düz vites.

kayafth

Tam olarak parça nedir nerede bulunuyor anlayamadım.

remo1335

Tam olarak vites körüğünün alt tarafta takıldığı yer.

suskun

H.G WORKS

metinmb407

Bahsettiğiniz parça standart donanımın hiçbirinde görmedim ben. Muhtemelen sonradan takılmış vites topuzu-derisi ile birlikte gelmiştir. Arkadaşımın birine getirttik resimdeki kromlu parçadan mevcuttu.

asc61

Alıntı yapılan: metinmb407 - 26 Aralık 2012, 09:41:32
Bahsettiğiniz parça standart donanımın hiçbirinde görmedim ben. Muhtemelen sonradan takılmış vites topuzu-derisi ile birlikte gelmiştir. Arkadaşımın birine getirttik resimdeki kromlu parçadan mevcuttu.
Krom parçadan bahsediyorsanız benim arabamda da var standart diye biliyorum

remo1335

krom parça değil ya suskun81 arkadaşın gönderdiği resimde beyaz olarak işaretlemiş vites körüğünün yuvasının etrafı. Benim arabam 2000 trendline bende krom parça yok öyle.

metinmb407

Alıntı yapılan: remo1335 - 28 Aralık 2012, 10:33:19
krom parça değil ya suskun81 arkadaşın gönderdiği resimde beyaz olarak işaretlemiş vites körüğünün yuvasının etrafı. Benim arabam 2000 trendline bende krom parça yok öyle.

Hocam resme dikkatli bakarsan o parça krom. Benim araçta da yok sonradan eklenebiliyor.

remo1335

Şimdi işyerinde olduğum için resim koyamadım server izin vermiyor internet kısıtlı yani, akşam evde aklıma gelirse benim resmi koymaya çalışırım sanırım demek istediğim daha iyi anlaşılır. Saygılar...

nurigökay

Alıntı yapılan: metinmb407 - 26 Aralık 2012, 09:41:32
o krom çerçeve 2001 sonrası comfortlarda standart metin hocam göstergesi krom olan her boranın viteskromuda mevcut diye biliyorum ben

remo1335

Aha işte benim kırık yuva :-[ Bu parçayı bulabilirmiyim acep?

metinmb407

Alıntı yapılan: nurigökay - 28 Aralık 2012, 12:25:14
o krom çerçeve 2001 sonrası comfortlarda standart metin hocam göstergesi krom olan her boranın viteskromuda mevcut diye biliyorum ben

Ben iki adet bahsettiğin Comfort araçlara bindim ikisinde de görmedim  ???