Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
28 Ekim 2007 - Ankara Buluşması Duyurusu - Sayfa 4

28 Ekim 2007 - Ankara Buluşması Duyurusu

Başlatan G60, 22 Ekim 2007, 23:27:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

volksport

Azda olsa yine güzel bir buluşma olmuş, daha kalabalık buluşmalar dileği ile, Osman Araç bayağa guzel duruyor... :tamamdir

golf-line2

osman aracın gercekten duruyor mk1lerde öle

r76

Alıntı yapılan: G60 - 28 Ekim 2007, 21:29:03
Erhan'ın sınavları varmış, Alihan abide gelemem büyük ihtimal, çok zor demişti, gelmedi. :)

96 ;)
arabanız cok hoş duruyor  :tamamdir

AhMeTH61

osman abi senin arabayı ön profilden görmek nasip olmadı :D

G60

Çekmemişim önden hiç nedense Ahmet... ;)

espirtlotus saol, çok çok daha iyileri hepimizin olur inşallah.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

nizam

tebrikler az olsada öz olsun diğerleride zamanla gelirler merak etmeyin sağlam vwci hepsi.... :tamamdir

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cabrio63

bugün gördük sağlam vw cileri...bi kaç kişi hariç böyle forum a yazmakla olmaz arkadaşlar daha özverili olmak lazım ;)

ata666

Alıntı yapılan: cabrio63 - 29 Ekim 2007, 00:58:24
bugün gördük sağlam vw cileri...bi kaç kişi hariç böyle forum a yazmakla olmaz arkadaşlar daha özverili olmak lazım ;)
aynen katılıyorum.keşke dün bir kaç kişi daha olsaydık.
efsaneler ölmez şekilde değiştirmez.5 kapı GTİ

ata666

osman sadece benim arabanın GTİ yazısını çekmiştin ya keşke onuda koysaydın ne güzel olmuştu o resim yaa.olmazsa bi bana gönderebilirmisin. avatar olarak kullancam kardeşim.

Firestarter

On numara buluşma olmuş, daha ne olsun. 2 kişi bile olsa yeter  :) Elinize ayağınıza sağlık.

corrado_g60

3üde guzel masaallah.  ;)
kalbımı kırdın osman sımdı bak :) cay bıle ıcırtmıcem makastan sonra sana :D

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ata666