Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
28 Ekim 2007 - Ankara Buluşması Duyurusu - Sayfa 3

28 Ekim 2007 - Ankara Buluşması Duyurusu

Başlatan G60, 22 Ekim 2007, 23:27:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Evet Mehmet, klasik mekan oldu artık. :)
Gel sende işin yoksa. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

corrado_g60

normalde gelecektım ama bı ahbabın dugunu varmıs sonradan hatırlattılar..
değilse aklımda bunaldım ıyıce ıkı saatlık yol ıyı gelecektı D:

G60

Boşver ya düğünü. :p
Neyse sağlık olsun, buluşma falan bekleme Mehmet, biz hep burdayız biliyosun. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ozmo

Arkadaşlar yanınızda olamayacağız belki ama İstanbul'dan gönlümüz sizlerle bizim içinde eğlenin lütfen.

corrado_g60

zaten yola cıkcak olursam sızlere bırer mesaj atarım bıde makasta hatırlatma mesajı cektımmı tamam :D :D

G60

Alıntı yapılan: cabrio63 - 23 Ekim 2007, 23:01:47
bilirler orayı ya ankaralılar.hoşdere deki çin lokantası dedin mi ;) ordan aşşağı inen yokuş sonra bi tlfn alo ben geldim ;) :D

Bir alo da spy'a demek lazım yarın için. Aylardır ortalarda yok. ???

Sen makastan gelene kadar biz karnımızı doyuruyoruz Mehmet. :)

SPoRTeXHauST

Ben Osman ın buluşmalarını anlamıyorum. Ne telefon numarası var, ne bi bilgi. Sonra eli çenesinde gelene geçene bakıp budamı bizden diye bekliyo. Yazsana telefonu, Opet i unutma.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

G60

Nesini anlamıyorsun, yazdım telefon numaramı ayrıca ilk sayfada var. Körcağızım. ;)
Opet komikti ama. :)

r76

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 28 Ekim 2007, 09:31:20
Ben Osman ın buluşmalarını anlamıyorum. Ne telefon numarası var, ne bi bilgi. Sonra eli çenesinde gelene geçene bakıp budamı bizden diye bekliyo. Yazsana telefonu, Opet i unutma.
ehehehe ;D

G60

Gelen az olunca, resim çekmeninde tadı olmuyo. Resim isteyenlere. ;)

r76

TuningLINE

iyi yapmışsınız nerde Erhanla Alihan ??? :-\
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

G60

Erhan'ın sınavları varmış, Alihan abide gelemem büyük ihtimal, çok zor demişti, gelmedi. :)

Alıntı yapılan: espirtlotus - 28 Ekim 2007, 21:27:53
YMN 46  Kaç model  guzelmiş  :sevgi:

96 ;)

TuningLINE

neyse sağlık olsun 3 kişide olsanız buluşmanız güzel ;)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz