direksiyon hatası-direksiyondaki sertlik

Başlatan ms_uzun, 03 Aralık 2012, 17:02:32

« önceki - sonraki »

ms_uzun

Merhaba arkadaşlar aracıma 1 gün öncesinde sorunsuz bir şekilde kullanığ park ettim.Sabah çalıştırmaya kalktığımda ekranda direksiyon hatası ve 3 kez öten bip sesi vardı.ve inanılmaz derecede sert bir pozisyonda şu anda aracı kullanamıyorum nedeni ne olabilir

PsiKoMaNYaKoLoG

direksiyon keçesi patlamış/yırtılmış olabilir ve bundan dolayı yağ kaçırmış olabilir

ms_uzun

sele yakın bir su birikintisine maruz kaldım jantların yarısına kadar araç suya girdi kamyonlarda üsten araç baoyundan fazla su sıçrattı bununla alakası olabilirm?

PsiKoMaNYaKoLoG

Alıntı yapılan: ms_uzun - 03 Aralık 2012, 19:09:31
sele yakın bir su birikintisine maruz kaldım jantların yarısına kadar araç suya girdi kamyonlarda üsten araç baoyundan fazla su sıçrattı bununla alakası olabilirm?
o konuda bişey diyemiyecem

ms_uzun

evet arkadaşlar  son olarak tamiricmin demesine göre direksiyon kutusuna su dolmuş ve devrelerin bozulmasına neden olmuş.sizce sıfırmı alim yoksa çıkmış cihazmı al,m.iyi bir çıkma parçacı bildiğiniz varsa iletirmisiniz

golfüçyüs

siteden hamit abiye ulaşabilirsin. suskun81 0531 797 09 17

ms_uzun

golfüçyüs

ankara'da ama siteden çok kişi alışveriş yapıyo diye biliyorum. kargoyla halledersiniz sorun olmaz tabi siz bilirsiniz

ykaran

eğer istanbulda iseniz ümraniyede oto2000 var çıkmacı. onunla temasa geçebilirsiniz.
BeN GiDeRiM aDıM KaLıR DoSTLaR BeNi HaTıRLaSıN...
http://img2.imageshack.us/img2/4124/dsc028421custom2.jpg

ms_uzun

arkadaşlar ilginize teşekkürler.Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultsunda parçacı ve ustacı yardımlarınızın neticesinde aracın direksiyon kutusunu değiştirttim.

İşcilik+çıkma parça+rot balans ayarına 900 tl para verdim.