Golf mk1 1977 1.3

Başlatan semsas, 20 Kasım 2012, 23:42:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

safakaksu90

öncelikle hoşgeldiniz;
hayırlı olsun araç fena cok hoşuma gitti  :sevgi: ön tampona ayar yapıldımı tmmdır...  sanki yeni fabrikadan cıkmış gibi :D :D

GolfMk1Cabrio

Maşallah sahibinden de ilanını gördüm begendim araçlardan biri gerçekten çok kişi düşmüştü peşine size kısmetmiş tekrardan hoşgeldiniz hayırlı olsun  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

STAK67

hayırlı olsun aracınız :) ön plakasız ankarada gezmek biraz yürek işi :) dikkat edin aman. bu arada arabayı ben canlı olarak gördüğümde pek hoşuma gitmemişti ama şuan gayet iyi duruyor maşallah.

MeTHea35

kazasız belasız dostum Bir otomobil forumunda daha paylaşmıssınız ordan tanıyorum sanırım sizi ;)

semsas

Alıntı yapılan: safakaksu90 - 20 Kasım 2012, 23:55:37
öncelikle hoşgeldiniz;
hayırlı olsun araç fena cok hoşuma gitti  :sevgi: ön tampona ayar yapıldımı tmmdır...  sanki yeni fabrikadan cıkmış gibi :D :D
teşekkürler :)
yavaş yavaş eksiklerini gideriyoruz tamponuda en kısa zamanda halledicez

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 21 Kasım 2012, 01:41:52
Maşallah sahibinden de ilanını gördüm begendim araçlardan biri gerçekten çok kişi düşmüştü peşine size kısmetmiş tekrardan hoşgeldiniz hayırlı olsun  :tamamdir

Alıntı yapılan: STAK67 - 21 Kasım 2012, 01:53:11
hayırlı olsun aracınız :) ön plakasız ankarada gezmek biraz yürek işi :) dikkat edin aman. bu arada arabayı ben canlı olarak gördüğümde pek hoşuma gitmemişti ama şuan gayet iyi duruyor maşallah.

plakasız gezilmez ankarada :D
evet eksikleri vardı bi süre şaşamazdaydı araba sanırım o zaman gördünüz :)

Alıntı yapılan: MeTHea35 - 21 Kasım 2012, 04:02:22
kazasız belasız dostum Bir otomobil forumunda daha paylaşmıssınız ordan tanıyorum sanırım sizi ;)

clark mk1

evet orjınal saglam bi araca benzıyo güle güle kullan su bi gercek kı mk1 oldumu tek kapı olucak :D

semsas