golfumu çizdiler:(:(

Başlatan cengizhan66, 20 Kasım 2012, 12:39:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yakalı

Alıntı yapılan: by_tata - 21 Kasım 2012, 12:33:34
keyifle kullanin arkadaslar golflerinizi, satarken su olur bu olur die dusunmeyin :) Ben de iki taraftan boyali bir arac aldim, motoru saglam arac temiz simdi sen bu kapilari neden boyattin die sorgulamaya gerek var mi yok :) Belli ki cizmisler veya cizdirmis veya carpsmislar mesele darbe olmasin buyuk. Lokal boya kacinilmaz, aracin motoru nasil bakim isterse boya da ister arada boyamak lazim :) Boya guzel seydir :)
10 yıllık araçlar arkadaşlar bencede hiç can sıkmaya değmez.ölüsü bile para ediyor arabanızı seviyorsanız ona buna takılmaya gerek yok.  :tamamdir

serhan61

bunu yapan zihniyete ne deyim ben yakalarsam cinayet işlerim heralde..geçmiş olsun can sıkıcı bi durum...aracı boyatacaksanız kesinlikle video ve fotoğraflarını çekin alan arkadaşında içi rahat olur en azından...

cengizhan66

Alıntı yapılan: serhan61 - 21 Kasım 2012, 17:05:06
bunu yapan zihniyete ne deyim ben yakalarsam cinayet işlerim heralde..geçmiş olsun can sıkıcı bi durum...aracı boyatacaksanız kesinlikle video ve fotoğraflarını çekin alan arkadaşında içi rahat olur en azından...
boyatılacak gıbı gorunuyor durum ıns hayırlısı olur arkadaşlar :(

Kocareis

şu boyaya olan takıntı beni çileden çıkartıyor, avrupada adamlar keyif için bile boyatıyorlar, kazası olmazsa kimse de ses çıkartmıyor, hem yaşından dolayı boyatılmış bir araç alana da avantaj sağlıyor, kendisi boyayacağına boyalı alıyor, çek resimlerini boyat, doya doya bin kardeşim, satarken de hiç ezilip bükülmeye de gerek yok alan alır.

xaero

bende boya olayına takıntılıyım. daha doğrusu bunu takıntılı hale getirenlere takıntılıyım. arkadaşım. çizildi, ezildi, döküldü, keyfim istedi, yanıklar vardı, 10 küsür senelik boya vs. boya altüstü ya boyattım araba yenilendi görüntü değişti. daha ne sorarsın ki. ama önyargılı toplumumuzda bu takla atmış, sağdan çarpmış, soldan girmiş. şehir efsaneleri gibiler ya.
motorda, yürüyende sorun var mı yok. o zaman boyasına badanasına bakmıcaksın işine gelmiyosa da almıcaksın, sormıcaksın.

west_55

Millet manyaklaşmış galiba
Alıntı yapılan: xaero - 23 Kasım 2012, 16:33:34
bende boya olayına takıntılıyım. daha doğrusu bunu takıntılı hale getirenlere takıntılıyım. arkadaşım. çizildi, ezildi, döküldü, keyfim istedi, yanıklar vardı, 10 küsür senelik boya vs. boya altüstü ya boyattım araba yenilendi görüntü değişti. daha ne sorarsın ki. ama önyargılı toplumumuzda bu takla atmış, sağdan çarpmış, soldan girmiş. şehir efsaneleri gibiler ya.
motorda, yürüyende sorun var mı yok. o zaman boyasına badanasına bakmıcaksın işine gelmiyosa da almıcaksın, sormıcaksın.

Benim gibi, Pendik Dumankaya Plaza'da Hyundai Accent vardı. Nette görmüştüm. Minibüs ile giderken şuan kullandığım Polo'yu gördüm. Hyundai'nin satıldığını söyleyince hemen Polo'ya gittim, klasik bir inceleme ve noter yoluna düştüm. Adamın birisi bu araba takla atmış, tavanda boya var veya pert kaydı var dese şaşırmam   :tamamdir

cengizhan66

arkadaşlar araç boyanmadan kurtuldu:) :) ustunu ay yıldız seklınde kapladık cok guzel oldu hemde cızıgı kapadı valla bu sekılde ucuz kurtulduk ama araca garaj kesınlıkle sart:) fotolarını en kısa azamanda yuklerım :)

MurdeR

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: furkanyldrm - 20 Kasım 2012, 23:59:38
Toplum olarak malesef şu ön yargıdan bir türlü kurtulamadık. Araba büyük bir kaza yapmadıktan sonra isterse komple boyalı olsun, ne yazar?  Siz arabanın fotoğraflarını çekersiniz, satacağınız zaman böyle böyle oldu ben de bu şekilde kullanmak istemedim boyattım dersiniz karşı tarafta biraz mantık varsa bunu anlayışla karşılayacaktır. Sözüm meclisten dışarı, aracın orjinalliği gitmesin aman boya olmasın diye güneş yanığı olan,her tarafı çizik ezik vb. arabalarla dolaşanları anlamıyorum.

aynen. hep tavsiye ettiğim şeydir bu. sesli bir şekilde anlatın videoya alırken. etrafında dönün. şerefsizin birisi bu videodaki çizikleri yaptı. bu sebeple az sonra boyaya girecek vs deyip herhangi bir kaza olmadığını sadece çizikten boyandığını vs videoya kaydedin. flash belleğe atın. satarken takın dizüstüne izletin. anlaşırsanız aracın dosyasıyla birlikte flash belleği de hediye edin. hala ölücülük yaparsa da dizüstünü kafasına geçirin.

boya takıntısını yadırgamıyorum da insanların adiliği bu takıntıyı yarattı bir anlamda. boyanması önemli değil de neden boyandığı önemli. sahibinden sitesine girip bakın. kazadan dolayı boyanan tek bir araç yok. hepsi çizikten dolayı boyalı. e haliyle insanlar da şüpheleniyor.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.