golfumu çizdiler:(:(

Başlatan cengizhan66, 20 Kasım 2012, 12:39:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizhan66

arkadaşlar golfum park halınde kapının onunde arabayı cızmısler :( daha dogrusu kazımıslar on kabutu altın astarı cıkmıs ta tavandada kufur yazmıslar nasıl kapatabılırım boyamadan derın rutusla da bellı oluyor yardım :(:(

nizam

parça halinde boyacatacaksınız arabayı başka çaresi gözükmüyor yada arabanın renginde arabayı kaplama yaptıracaksınız

geçmiş olsun
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cengizhan66

Alıntı yapılan: nizam - 20 Kasım 2012, 12:58:48
parça halinde boyacatacaksınız arabayı başka çaresi gözükmüyor yada arabanın renginde arabayı kaplama yaptıracaksınız

geçmiş olsun
tavandada var cızık kaplama olsa nasıl olur kı?

umut_mk4

Alıntı yapılan: cengizhan66 - 20 Kasım 2012, 22:14:59
tavandada var cızık kaplama olsa nasıl olur kı?
bence fotosun cek boyat
2015 1.4 125ps highline

cengizhan66

Alıntı yapılan: umut_mk4 - 20 Kasım 2012, 22:33:52
bence fotosun cek boyat
aracımda boya yoktu orjınallıgı gıdecek :(

west_55

Alıntı yapılan: cengizhan66 - 20 Kasım 2012, 12:39:04
arkadaşlar golfum park halınde kapının onunde arabayı cızmısler :( daha dogrusu kazımıslar on kabutu altın astarı cıkmıs ta tavandada kufur yazmıslar nasıl kapatabılırım boyamadan derın rutusla da bellı oluyor yardım :(:(

Bunu yapanlara küfür yazmak serbest mi?

umut_mk4

Alıntı yapılan: cengizhan66 - 20 Kasım 2012, 22:43:46
aracımda boya yoktu orjınallıgı gıdecek :(
kaplama yapsan içine sinecek mi? Ben bu insanları anlamiyorum arabada kaza yoksa boyayı neden takıntı eder
2015 1.4 125ps highline

cengizhan66

Alıntı yapılan: west_55 - 20 Kasım 2012, 22:46:19
Bunu yapanlara küfür yazmak serbest mi?
cok canım sıkıldı kapıda duran aractan ne ıstıyorlar anlamıyorum sırf zevk ıcın cızmısler o bolgede duran araclarıda cızmısler ama bı yakalrsam kotu olacak..

cengizhan66

Alıntı yapılan: umut_mk4 - 20 Kasım 2012, 22:54:25
kaplama yapsan içine sinecek mi? Ben bu insanları anlamiyorum arabada kaza yoksa boyayı neden takıntı eder
benım ıcınde sıkıntı yok oyle goruntu kırlılıgı olacagına boyatmak daha ıyı ama gerı satarken yok takla  mı atmıs yok su yok bu sıkıntı o yuzden boyamaya sıcak bakmıyorum ortama ayak uydurma adına boyalı araca genelde sıkıntılı gozuyle bakıldıgından kaynaklanıyor

furkanyldrm

Alıntı yapılan: cengizhan66 - 20 Kasım 2012, 22:56:23
benım ıcınde sıkıntı yok oyle goruntu kırlılıgı olacagına boyatmak daha ıyı ama gerı satarken yok takla  mı atmıs yok su yok bu sıkıntı o yuzden boyamaya sıcak bakmıyorum ortama ayak uydurma adına boyalı araca genelde sıkıntılı gozuyle bakıldıgından kaynaklanıyor

Toplum olarak malesef şu ön yargıdan bir türlü kurtulamadık. Araba büyük bir kaza yapmadıktan sonra isterse komple boyalı olsun, ne yazar?  Siz arabanın fotoğraflarını çekersiniz, satacağınız zaman böyle böyle oldu ben de bu şekilde kullanmak istemedim boyattım dersiniz karşı tarafta biraz mantık varsa bunu anlayışla karşılayacaktır. Sözüm meclisten dışarı, aracın orjinalliği gitmesin aman boya olmasın diye güneş yanığı olan,her tarafı çizik ezik vb. arabalarla dolaşanları anlamıyorum.

MurdeR

Alıntı yapılan: furkanyldrm - 20 Kasım 2012, 23:59:38
Toplum olarak malesef şu ön yargıdan bir türlü kurtulamadık. Araba büyük bir kaza yapmadıktan sonra isterse komple boyalı olsun, ne yazar?  Siz arabanın fotoğraflarını çekersiniz, satacağınız zaman böyle böyle oldu ben de bu şekilde kullanmak istemedim boyattım dersiniz karşı tarafta biraz mantık varsa bunu anlayışla karşılayacaktır. Sözüm meclisten dışarı, aracın orjinalliği gitmesin aman boya olmasın diye güneş yanığı olan,her tarafı çizik ezik vb. arabalarla dolaşanları anlamıyorum.
+1
hiç olmadı boyanırken videoya alın ne karşıdakinde şüphe kalır nede sizde aracınız temizliği gayet ortada olur zaten duruşundan kaza yapan araç her türlü belli ediyor kendisini. tabiki büyük kaza yapan araç ufak tefek sürtmeleri kaza olarak saymamak gerek.

yakalı

Alıntı yapılan: furkanyldrm - 20 Kasım 2012, 23:59:38
kesinlikle haklısın kardeşim.şuan siyah arabamda tavanda güneş yanığı oluşmaya başlamış beyazlaşma var.hiç boyası yoktu ama yapacak bişey yok.satmazsam boyatırım galiba.şimdi hem fotosono çekin hemde boyattığınız yerden garanti olsundiye size arabanın boya sebebini belirten bir belge versinler içinz rahat etsin derim.

cengizhan66

Alıntı yapılan: yakalı - 21 Kasım 2012, 08:40:09
kesinlikle haklısın kardeşim.şuan siyah arabamda tavanda güneş yanığı oluşmaya başlamış beyazlaşma var.hiç boyası yoktu ama yapacak bişey yok.satmazsam boyatırım galiba.şimdi hem fotosono çekin hemde boyattığınız yerden garanti olsundiye size arabanın boya sebebini belirten bir belge versinler içinz rahat etsin derim.
:tamamdir

by_tata

keyifle kullanin arkadaslar golflerinizi, satarken su olur bu olur die dusunmeyin :) Ben de iki taraftan boyali bir arac aldim, motoru saglam arac temiz simdi sen bu kapilari neden boyattin die sorgulamaya gerek var mi yok :) Belli ki cizmisler veya cizdirmis veya carpsmislar mesele darbe olmasin buyuk. Lokal boya kacinilmaz, aracin motoru nasil bakim isterse boya da ister arada boyamak lazim :) Boya guzel seydir :)