Çok Yakma Çiğ Yakma Siyah Duman Yogun koku

Başlatan mehmetk, 28 Ekim 2012, 23:25:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mehmetk

it ürür kervan yürür...

mehmetk

haha ayrıca motor bitik diyenlere kapak olsun da sibobları ölçtürdüm ve motor % 90 :)
it ürür kervan yürür...

htmetin

ABF'den anlayan kaç kişi şu memlekette. Konya deriz bide kocaman şehir hiç yok demekki orada da anlayan.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

mehmetk

Alıntı yapılan: htmetin - 09 Kasım 2012, 10:06:28
ABF'den anlayan kaç kişi şu memlekette. Konya deriz bide kocaman şehir hiç yok demekki orada da anlayan.

sen ben biz metin anlayanlar..
it ürür kervan yürür...

GTİ38

geçmiş olsun arızanın giderildiğine sevindim  ;)
abf lerde benzin regülatörü nerede acaba tarif edersen sevinirim hayırlı günler.

mehmetk

emme manıfolun altında
bogaz gelebegı ıle karsı karsıya ve soldan ıkıncı bujinin altında.
it ürür kervan yürür...

zippoblu

Çıkarması biraz zor takması biraz bilgi ister sökmeden nasıl takılı oldugunu dikkatli bakarsanız bizim gibi yagmurun altında yarım saat çabalamassınız  :D ;D Geçmiş olsun abi hemen bi roll pls  >:D

GTİ38

benzin regülatörü  sökülüp temizliği yapılıp gerimi takılıyor yoksa yenisinimi taktınız.

5ani5 mk2

geçmiş olsun 1 haftadır hergün konuşştuk nedeyse neyseki çözüldü geçmiş olsun:) benzin regületörü degişiyor temizligi gibi bi durum yok. içinde yay ve diyafram var arızalanmış.
Exclusive Garage