panjur ve alt citasi boyandi

Başlatan deepdrastic, 20 Ekim 2012, 13:18:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ak8624

1.Arac VW 1302S           1972-----3.Arac VW Golf Cl  Mk2  1984
2.Arac VW Golf Gti Mk1  1981-----4.Arac VW Jetta C Mk1  1982

STAK67

bende bugün boyadım kurumasını bekliyorum :) kırmızı şeritte yaptım ben çok hoş olmuş görüntü yeni gibi :)

furkanyldrm

immortalboss

Hocam bak git. :bekleriz:  ;D Bir yerim şişecek.Bu kadar güzel uygulamalar.Ve zevklerimiz benzediği için kendi yapmak istediğim şeyleri görüyorum aracınızda. ;D Çok güzel olmuş.Kazasız belasız.

safakaksu90

deepdrastic

Alıntı yapılan: immortalboss - 21 Ekim 2012, 08:47:06
Hocam bak git. :bekleriz:  ;D Bir yerim şişecek.Bu kadar güzel uygulamalar.Ve zevklerimiz benzediği için kendi yapmak istediğim şeyleri görüyorum aracınızda. ;D Çok güzel olmuş.Kazasız belasız.

puhahuaah ilham veriyorum herkez faydalansin özensin daha güzellerin yapsin bende keyfle bakayim

Tesekkürler
MKII  1.3 CL

deepdrastic

tesekkürler arkadaslar

kaloriferli konuda parcayi nasil tamir ettigimi yayinliyacagim rezistor problemi olanlara kesin ve baya baya ucuz bir cözüm olacak yeni rezistör fiati 30€
MKII  1.3 CL

STAK67

benim sonuçta böyle. önce kırmızı şeridin geleceği yerleri boyayla boyadım. kuruduktan sonra kağıt bantla şeridin üzerini kapladım. maket bıçağıyla etrafını kestim. sonrada siyah boyayı attım. :) sonuç böyle oldu.

deepdrastic

tamam iste süper olmus  alt citayida siyah yapmissin :D bi ara bende öyle düsünmüstüm sonra dedim orj renk olsun
MKII  1.3 CL

STAK67

Alıntı yapılan: deepdrastic - 21 Ekim 2012, 23:34:46
tamam iste süper olmus  alt citayida siyah yapmissin :D bi ara bende öyle düsünmüstüm sonra dedim orj renk olsun

sıkılırsam bi renk tüpü bastırır boyarım :D hoşuma gitti böyle