Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ALMANYA VE AMERİKADAN GELEN GOLF 3 PARÇALARIM-))YENİLENMEYE AZ KALDI - Sayfa 2

ALMANYA VE AMERİKADAN GELEN GOLF 3 PARÇALARIM-))YENİLENMEYE AZ KALDI

Başlatan zaykoo, 15 Ekim 2012, 20:27:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zaykoo

gani pm ne demek ya :)bilmiyom valla forumda görüyom hep zamanı geldi sormanın sanırım :)

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: zaykoo - 15 Ekim 2012, 22:00:59
gani pm ne demek ya :)bilmiyom valla forumda görüyom hep zamanı geldi sormanın sanırım :)

beni gani abi sandın hocam galiba:=) ama ben fatih bilal :) pm özel msj eski forumlarda pm geçiyodu ordan kalma alışşkanlık :=) american park için tampon farklı ama bizimlere güzel bi işlemle takablirsin:))
Exclusive Garage

cavanozz

yuh.. hepsi aynı anda mı geldi  kargo nekadar ödedin merak ettim güle güle kullan  :melek:
yeni yine yeniden..!! 8)

zaykoo

zaykoo

zaykoo

inşallah güzel işlem olacak amerikan parklar için ama pek sanmıyorum düz bir şekilde olacağını

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: zaykoo - 15 Ekim 2012, 23:17:26
inşallah güzel işlem olacak amerikan parklar için ama pek sanmıyorum düz bir şekilde olacağını

takmıcaksan ben alırımm :)
Exclusive Garage

zaykoo

yok takacamda bizim tamponlara nasıl olacak bilmem düz çünkü.dışarı çıkık olursa af edersin bi boka  benzemez :(

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: zaykoo - 15 Ekim 2012, 23:27:42
yok takacamda bizim tamponlara nasıl olacak bilmem düz çünkü.dışarı çıkık olursa af edersin bi boka  benzemez :(

orda işcilik önemlii :)) banada sarı olandan sip edelim o zman? sana dir. bakaliti vs sölemiştim ama ses çıkmadı  zaykoo:=))
Exclusive Garage

5ani5 mk2

bide senbu kadar uraşıyosun sana bi GTI alalımm bunlarıda ona gömm :)
Exclusive Garage

zaykoo

Getittiririm ama hemen olmaz zaman anlaşılmamı.hemen satışta nasıl müşteri bulmacanda gtı alacan zaman o işte ya

yavuzz

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline