Mutlaka oku

Başlatan PoLO_n6, 05 Ekim 2012, 23:27:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emresener

Yurtdışında yapılınca ŞAKŞAK ŞAK .........
Yurtiçinde Yapınca olmamış :)

STAK67

GTİ MEHMET

nette tıklanma rekoru kıran klip değilmi dünyaca ünlü olan japoncuk :) gerçi nette herşey tıklanma rekoru kırıyoda ;D Türklere makara olmasın yetrki :sevgi:

G60

Büyük harfle yaz, emo gibi Türkçe kuLLan chock chixxsin qardeshh. He birde 3 senelik konuları hortlat. Sonra atarlan tabi haklısın ne diyelim...
İmza densiztr.net
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GTİ MEHMET

evet arkadaşlar konu sahibine gerekli açıklama yetkililerden geldi sanırım :tamamdir :D

STAK67

arkadaş dokuzuncu mesajınu yazamadan uçtu sanırım :)

GTİ MEHMET

g60 derki Türkçeyi iyi kullanalım ve lügatlarımıza dikkat edelim diyor. form kurallarını iyi okuyalım istiyor. :tamamdir

chemisamet

Alıntı yapılan: GTİ MEHMET - 06 Ekim 2012, 23:42:06
g60 derki Türkçeyi iyi kullanalım ve lügatlarımıza dikkat edelim diyor. form kurallarını iyi okuyalım istiyor. :tamamdir
söylemeyeyim diyorum ama .. silinenen bazı mesajların şu söylediklerinle hiç zıtlaşmadığı halde silindiğini biliyorum... ama tabı vardır bir sebebi sonucta kararı veren yazan değil silen..

GTİ MEHMET

Alıntı yapılan: chemisamet - 07 Ekim 2012, 02:24:52
söylemeyeyim diyorum ama .. silinenen bazı mesajların şu söylediklerinle hiç zıtlaşmadığı halde silindiğini biliyorum... ama tabı vardır bir sebebi sonucta kararı veren yazan değil silen..
yani şunumu diyorsun bu kurallara uyulduğunda bile silinen mesajların olduğunumu idda ediyorsun kişisel bir şey olduğu sanırım. şahit olduklarınmı var. yada başka birşeymi demek istediniz.

servet_volt

benım bızzat sahıt olduklarım var bırınde konu actım konum sılındı.. defalarca yorumlarım sılındı ha attıgım yorumlarda bısı varmıydı kesınlıkle hayır ... yazım kurallarında mı bısı vardı kesınlıkle hayır ..
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.

G60

Alıntı yapılan: servet_volt - 07 Ekim 2012, 19:17:34
benım bızzat sahıt olduklarım var bırınde konu actım konum sılındı.. defalarca yorumlarım sılındı ha attıgım yorumlarda bısı varmıydı kesınlıkle hayır ... yazım kurallarında mı bısı vardı kesınlıkle hayır ..

Açtığın ve silinen konu içeriği neydi? Sadece mesaj olarak silinmiş 3 mesajın bulunmakta.

Silinen mesajlar mı?

Alıntı Yap"61 goruntuleme var ... 0 yorum... cok yardımsever bır forumuz..."
Alıntı Yap"aq moralım bozuldu :S bunları yapanlar ınsansa bız neyız aq ya :S"
Alıntı Yap" :melek: :melek: :melek: :melek: :melek: :melek: :melek: :melek: :melek: :melek: :melek: :melek: :melek: :melek:"
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

white quattro

adam koymuş açıkça ortada...  :o
quattro

suskun

;)

H.G WORKS

STAK67

demekki neymiş :) forumu yargılamadan önce ulan benim hangi mesajım silindi neden silindi diye düşünmek gerekiyomuş :)