Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Tweeter önerileri - Sayfa 2

Tweeter önerileri

Başlatan hunteronur, 26 Eylül 2012, 13:44:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hadesksk

Arabanda Amfi varsa Kompenant bağla derim ben canavar gibi ses alırsın 16 Cm lik hoparlörü kapıya süzgecini kapı içine tweeti göğüse koyarsın derim ben.

uygaraga

Alıntı yapılan: hunteronur - 27 Eylül 2012, 13:08:35

bak o hiç aklıma gelmemişti güzel fikir dostum sagolasın

eyvallah kardeş biz burda abilerimize kardeşlerimize yardımcı olmak için varız hepimiz

hunteronur

Alıntı yapılan: hadesksk - 27 Eylül 2012, 13:09:39
Arabanda Amfi varsa Kompenant bağla derim ben canavar gibi ses alırsın 16 Cm lik hoparlörü kapıya süzgecini kapı içine tweeti göğüse koyarsın derim ben.

hayır amfi yok amacım sadece biraz daha ses alabilmek.. 10 cm hoparlör bana nedense büyük gibi geliyo ama siz daha iyi bilirsiniz siparişi vericem

uygaraga

Alıntı yapılan: hunteronur - 27 Eylül 2012, 13:13:40
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/oto-piranha-carmate-x-250w-10cm-oto-hoparlor-64843161

bu olur mu mesela arkadaşlar

10 cm oraya sığıyormu acaba ama büyük ihimal sığması lazım çünkü kapılara 13 cm takıldığına göre

hunteronur

kapılar 13 mü.. Yanlış biliyosam düzeltin ben 16 diye biliyorum

uygaraga

Alıntı yapılan: hunteronur - 27 Eylül 2012, 13:20:58
kapılar 13 mü.. Yanlış biliyosam düzeltin ben 16 diye biliyorum
16 da olabilir ben genel olarak düşündüm 

hunteronur

arkadaşın biri 10 cm olur gibisinden konuşmuş ama emin olamadım ya :(

uygaraga

Alıntı yapılan: hunteronur - 27 Eylül 2012, 13:23:18
arkadaşın biri 10 cm olur gibisinden konuşmuş ama emin olamadım ya :(

denemek lazım bence sen bi teypciye git tak dene oluyomu olmuyosa başka takarsın şimdi alcan boşuna ziyan olcak öye alıp deneyıp gerı verebıleceğin bir yerden al  o zaman

BARRACUDAY

10 cm oluyor fakat hoparlörün göbeğinde çıkıntı fazlaysa üstündeki kapak kapanmıyor.

uygaraga

Alıntı yapılan: BARRACUDAY - 27 Eylül 2012, 13:27:31
10 cm oluyor fakat hoparlörün göbeğinde çıkıntı fazlaysa üstündeki kapak kapanmıyor.

tamam işte benımde zaten korktuğum o  oyuzden diyorum denenecek bir yerden ala diye

hadesksk

Amfi yoksa hoparlör koyman daha mantıklı tabiyki. Hoparlöre gelince oto aksesuarcılardan al dener dener alrısın o gösterdiğin köşeleri biraz fazla geniş gibi geldi bana

hunteronur

en iyisi sanırım dediğiniz gibi yapmak arkadaşlar teşekkür ederim...

uygaraga

Alıntı yapılan: hunteronur - 27 Eylül 2012, 13:40:30
en iyisi sanırım dediğiniz gibi yapmak arkadaşlar teşekkür ederim...

eyvallah kolay gelsın   kolonları takınca güzel bi şarkı aç çaldır bizim için   :-))))