hediyelik 14 beyaz lastik yanağı, triger koruma kapağı havalandrıma borusu

Başlatan panik, 23 Eylül 2012, 19:47:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

panik

evet gençler, abiler hediyeliktir, ankara içinde olanlar gelsin alsın, şehirdışındakiler de kargosunu ödemek karşılığında ÜCRET talep etmeden gönderirim
ihtiyacı olana öncelik var tabi...

hediyelik
14 beyaz lastik yanağı atlas marka,
beyaz ampül,
mk1 triger koruma kapağı ,
ne borusu olduğunu anlamadığım bir havalandrıma borusu muhtemelen mk2dir. isteyene parça numarasını vereyim, vw parçası

suskun

yanaklar ve ampulleri alayımmı çağlar ben ?
H.G WORKS

panik

hamit vre ankara içi koşturma beni...:) ;D ;D müsait olduğunda telefonlaşırız, evden alırsan acayip makbule geçer :tamamdir :saygılar

suskun

Alıntı yapılan: panik - 23 Eylül 2012, 21:09:39
hamit vre ankara içi koşturma beni...:) ;D ;D müsait olduğunda telefonlaşırız, evden alırsan acayip makbule geçer :tamamdir :saygılar
alırım ben tamam  :tamamdir
H.G WORKS

herpan

Arkadaşım selam Triger kapağına talibim ücreti ne ise lütfen özelden yazıver göndereyim. Tel no mu ve adresimi sana özelden yolluyorum cevap bekliyorum.Bu arada aracım mk 1 cabrıolet 1986 model 1600 düz karbüratörlü herhalde triger kapağı uyar .

panik

ücretli değil agacım, adresini gönder bana ben de yollayım, kargo bedeline senin olur, uyup uymayacağını bilmiyorum, 5-6 tip var bu koruma kapaklarından, benim araba 1.6 eg motordu olmamıştı...

panik

aldım adresini, motor kodu ne aracın? tahminde bulunayım olur mu olmaz mı?

lostys

panik

herpan

Motor kodum EW zannedersem EG ile aynı motor sadece cabrıo olduğu için kod farkı var  o hgalde benim araca da uymayacak teşekkür ederim.