Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sağ aynanın Sol aynayla birlikte çalışması Sağ elektirkli ayna sorunu Yardım!!! - Sayfa 6

Sağ aynanın Sol aynayla birlikte çalışması Sağ elektirkli ayna sorunu Yardım!!!

Başlatan scarden, 06 Mart 2012, 08:56:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

scarden

o zaman engin tecrübelerinden ve bilgilerinden faydalanmak için koray arkadaşımızın konuya dahil olmasını bekliyoruz :saygılar ;D ;D ;D ;D ;D

ferhattasdemir

epeydir ortalarda yoktu. konuya dahil oldu zaten. siz kablo ve vag-com u ayarlayım ben detaylı anlatırım dedi. yada ben istanbula gideceğimi söyledim gelince haberleşiriz hallederiz dedi. sen bi pm den mesaj at görüşürsünüz siz orda çok rahat. bizim içinde hakan kardeşim vag-com arayışına girişti bakalım ne çıkacak
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

OffLineR

VAg-com ile bilmeyen oynamasın ama eBay'den çok rahat alabilirsiniz 10-15TL'ye ;)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

jackhal

scarden

aslında ne olcak biliyomusun ferhat kardeş benzin çok ucuz olcak herkez kafası estinmi birbirnin yanına uğrayıp yardım alabilcek ;D ;Dtabi sadece bi hayal bu  :D

ferhattasdemir

Alıntı yapılan: scarden - 09 Mart 2012, 15:53:51
aslında ne olcak biliyomusun ferhat kardeş benzin çok ucuz olcak herkez kafası estinmi birbirnin yanına uğrayıp yardım alabilcek ;D ;Dtabi sadece bi hayal bu  :D

sadece o yetmez be kardeşim. bide anlayışlı patron lazım oraya buraya gitmene izin verecek. istanbula gitgel 1 günüm gider benim :)

Alıntı yapılan: OffLineR - 09 Mart 2012, 15:35:15
VAg-com ile bilmeyen oynamasın ama eBay'den çok rahat alabilirsiniz 10-15TL'ye ;)

oynamayacaz zaten kardeş. sen detaylı anlatacan ya :)
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

ASFALT FARESİ

YİĞİTSEN USLANDIR BENİ :D

küçükkaranlık

arkadaşlar size bu ayna konusunda bişey sormak istiyorum. benim aynada solu ayarlarken sağla beraber ayarlanıyor. bennecyim arkadaşın dediği gibi ilk önce benden kısa birine göre ayarlattım ve sonra ben kendim solu ayarlarken sağ tarafta cuk diye oturdu ayarlandı yani. benim asıl sorum 2001 comf. golf 4 lerde katlanabilir ayna varmı? çünkü katlama işareti var ve kullanma kılvuzunda da bundan bahsediyor ama benimkiler katlanmıyor. bilgisi olan varsa bi zahmet el atsın bizim konuya.

Sinancetintas

Alıntı yapılan: barut - 06 Mart 2012, 09:40:30
iki aynanın açıları farklı iken nasıl birlikte ayarlanırki ? :D
Elle hacı ben öyle yapıyorum.. bende de ikiside beraber oynuyor bende ters tarafı dogru ayarladıktan sonra ayar butonunu boş konuma alıp elle ayarlıyorum.. ;)
Das Auto..

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)