Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sağ aynanın Sol aynayla birlikte çalışması Sağ elektirkli ayna sorunu Yardım!!! - Sayfa 5

Sağ aynanın Sol aynayla birlikte çalışması Sağ elektirkli ayna sorunu Yardım!!!

Başlatan scarden, 06 Mart 2012, 08:56:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jackhal

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ferhattasdemir

Alıntı yapılan: OffLineR - 08 Mart 2012, 13:21:34
Konuyu dağıtmayalım da.
Ben detaylı anlatırım ne istiyorsanız :)

Alıntı yapılan: jackhal - 08 Mart 2012, 12:46:54
buluruz onları ya.. sen nasıl yapıldığını öğren de :)

bak hakan kardeşim istanbul a gitmeye gerek yokmuş sen kabloyla bilgisayarı bul koray arkadaş detaylı anlatırım diyor :)
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

jackhal

tamam sanayi ortamına dalayım hafta sonu bakalım napabiliyoruz... hafta içi haberleşim yine..

ferhattasdemir

benim karatay sanayide tanıdığım arabayı hep götürdüğüm tamircimde var vag-com kablo filan ama yapabilir mi bilmiyorum. senin var mı sürekli gittiğin bi yer.

jackhal

ferhattasdemir

m1s1r

bu yazılım güncelleme işi nasıl oluyor arkadaşlar. Bende 2002 polo var. Vag com kablo ile bağlayıp yazılm güncellersek yeni özelliklermi geliyor tam anlamadım?

ferhattasdemir

yazılım güncelleme değil yazılım yükleme diye geçiyor ki öyle de birşey değil. sadece zaten araçta var olan ama fabrika çıkışı aktif olmayan özelliklerin araç beynindeki kodları değiştirilerek açılıp kapatılıyor diye biliyorum. örneğin zaten cam açma-kapama modülü olduğu halde kumandadan aktif değil. o aktif edilebiliyor gibi vs. vs.

m1s1r

Benim araçta olupta aktif olmayan bir özellik varmı onu bilmiyorum varsa eğer nerede yaptırabiliriz bu işlemi İstanbul'de?

Zaten var olan birşeyi neden aktif yapmamışlar ayrı konu  :(

ferhattasdemir

yavşaklık işte niye olsun :) onu farklı bir donanım mış gibi gösterip daha yüksek donanım diye satıyor herhalde. valla yukarda da yazan offliner koray kardeşimiz var istanbul da o golf lere yapabiliyor ama pololara yapabilir mi bilmiyorum.

jackhal

Alıntı yapılan: ferhattasdemir - 09 Mart 2012, 13:07:13
yavşaklık işte niye olsun :) onu farklı bir donanım mış gibi gösterip daha yüksek donanım diye satıyor herhalde. valla yukarda da yazan offliner koray kardeşimiz var istanbul da o golf lere yapabiliyor ama pololara yapabilir mi bilmiyorum.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

scarden

ferhattasdemir

kendisi golf 4 ler konusunu yalamış yutmuş bir arkadaşa benziyor. bize bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi. ki kendisi yapmış zaten.