fazla yakit tuketimi yardim

Başlatan freewolf, 12 Eylül 2012, 13:20:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freewolf

mrb arkadaslar sizlere bir sorum olucakti arkadasimda 1.9 tdi arac var ama cok fazla yakit tuketiyor neden olabilir normalde benim bildigim 100 km 5.4 olmasi gerekli fakat arkadasimin arabada 12-14 u buluyor

MurdeR

aynen ya bendede 1.6 2003 comfortline var yakıt tüketimi 14 16 bazen 24 e kadar çıkıyor şehir içi

htmetin

kundağı motorlu 203 mm obüsler bile bu değerlere ulaşamıyor  :D :D :D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

serhan61

yuh 100 kmdeki tüketimmi??anlık tüketimse yol şartlarına göre oralara çıkabilir ama toplam tüketimse aşırı fazla...

s1nanozk

benim pasific de 7.4-7.7 arası bi garpilik mi var bunlarda ya.gerçi teknik özelliklerde 9.3 diyo.bu benim için daha iyi gerçi  :)

MurdeR

100 litredeki yol bilgisayarı ortalaması bu şekilde yazıyor ya fazla geçmiyorumda 3000 devirin üstüne

serhan61

bence bide depoyu fulleyerek deneyin aracınızın ne kadar yaktığını...

MurdeR

şehir içi hiç kontrol etmedim ama şehir dışı uzun yolda inişli çıkışlı rampalı yolda 17 kuruş civarında yakıyor lpg de

yakupcse

Alıntı yapılan: MurdeR_11 - 15 Eylül 2012, 02:42:09
şehir içi hiç kontrol etmedim ama şehir dışı uzun yolda inişli çıkışlı rampalı yolda 17 kuruş civarında yakıyor lpg de

Bu değer normal bence...Tatilde 3000 km yi 540 TL ile yaptım.Yaklaşık 18 kuruş yaktı.

rene

dizelin 12-14 yakması ciddi problemi oldugunu gösterir standart şartlarda standart kullanımla bir Vw fabrika değeri neyse onu çıkartır.

benim arabm ş.içi yol bilgisayarında fabrika değerini ş.dışıda fabrika değerini veriyor.

kasarsan az yakar asılırsan daha çok yakar bu böyledir.ş.içinde 1.6 motorlu hicbir golf 7.5 litre yakamaz yakıyorsa çevre yolu yada trafik olmayan fren yapılmayan bir güzergahtır.

yada yol bilgisayarında yanlış hafızayı takip ediyorsunuz anlık tüketime falan bakıyorsunuz.