GOLF 4 İÇİN BU GÖRÜNTÜLÜ TEYP NASIL ?

Başlatan JinIwus, 10 Eylül 2012, 22:12:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JinIwus

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-nx-211f-2-din-navigasyon-ve-multimedya-sistemi-harici-tv-alicisi-ve-geri-gorus-kamerasi-hediyeli/productDetails.aspx?productId=otdelnx-211f&categoryId=17545#Gorseller
Bu görüntülü sistem golf 4 için nasıl sizce.. 1998 model comfortline golfüm var. Sizce bunun ölçüleriyle aracımın ölçüsü aynı olur mu ? yani teybin olduğu çift kabine cuk diye oturur mu ?

FC07

denemesi 699tl   :D
bende orjinal teyp var araba hızlandıkça sesde artıyor hepsimi öyle yoksa fabrika yalnışmı takmış  ;D

Sinancetintas

oooo aynen ben bunu tuttum yaa ama acaba bu olur mu bizim kasaya 99 Golf 4 benimde.. ;) Olursa ben bunu hemen abime aldırayım.. Uzun zamandır istiyorum böyle bişey.. double din istiyorum çook..
Das Auto..

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

Sinancetintas

Das Auto..

serhat

gerçektn kalitesiz tabiri caise dandik ha kamasonic ha o teybim bozuldğnda rastgele bi navitech takmıştım aman iğrenç bişey buna benzyodu o teybin ederi maks 220-230 bence değmez aynı özelliklerde bi pioneer kullanın anlarsınız kalite farknı..
WOLFSBURG STYLE ;)

Sinancetintas

Das Auto..

bennecyim

roadstar tavsiye ederim. full bir cihaz (navi-tv v.s) ayrıca ekran açısının ayarlanabilmesi kullanım kolaylığı sağlıyor. geri vites kamerasıda bağlanıyor. şuan ben resimdeki roadstar rd 8000 i kullanıyorum. güzel bir cihaz. çok pahalı bi cihazda değil.

Sinancetintas

bu roadstar'ın USB destegi var mı müzik için?? Ben göremedim de.. :S
Das Auto..

bennecyim

Alıntı yapılan: Sinancetintas - 11 Eylül 2012, 10:58:09
bu roadstar'ın USB destegi var mı müzik için?? Ben göremedim de.. :S

ekran açılıyor iç kısımda 2 adet sd kart girişi var biri navigasyon için diğeri normal sd (müzik video) bi de cd girişi var. ayrıca arka kısımda usb girişide var.