Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
bu araca talibim aracı tanıyan var mı? özellikle ankaralı arkadaşlar

bu araca talibim aracı tanıyan var mı? özellikle ankaralı arkadaşlar

Başlatan gokhan146, 19 Ağustos 2012, 10:29:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokhan146

arkadaşlar öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun. 2 gündür netten takip ettiğim dün de sahibine teklifte bulunduğum golf 4 cabrio aracı almak istiyorum fikirlerinizi alayım dedim 2006 octavia aracımı satıp golfleri çiftlemek istiyorum:) :)  aracı bilen tanıyan varsa bilgi alayım şimdiden teşekkürler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-mk-iv-cabrio-tr-de-tek-96272752/detay/

DenQ

kuzenimin arkadaşının aracı,
2.0 8v motor var.
115 beygir.
içi golf 3 :)
araçtan zaten Türkiye'de başka yok :)

ALPER.

ben sanki sahibindende daha önce görmüştüm mk3.5 cabrio  ??? istahbarattan emin misin deniz?

bir de 2.0 115lik motoru merak ediyorum, kaçışı nasıl o motorun, bildiğim kadarıyla beetlelarda da kullanılıyor da ondan soruyorum, bi bilgin var mı

DenQ

Alıntı yapılan: boralp - 19 Ağustos 2012, 11:29:54
ben sanki sahibindende daha önce görmüştüm mk3.5 cabrio  ??? istahbarattan emin misin deniz?

bir de 2.0 115lik motoru merak ediyorum, kaçışı nasıl o motorun, bildiğim kadarıyla beetlelarda da kullanılıyor da ondan soruyorum, bi bilgin var mı
valla benim kuzenle kapışmışlar, clio 1.6 16v'ile.
çok rahat geçtim golfü dedi, ki benim golfüde geçiyo :) 120'den sonra ben geçiyodum.
adamın dediğine göre tek, onun dışında bir bilgim yok

gokhan146

Alıntı yapılan: DenQ - 19 Ağustos 2012, 10:31:52
kuzenimin arkadaşının aracı,
2.0 8v motor var.
115 beygir.
içi golf 3 :)
araçtan zaten Türkiye'de başka yok :)

bilgi için teşekkürler ama ilginç bilgiler 2000 motor ve 8 v diğer ilginç olan kısm ı içi mk3:) aracı şimdi daha çok merak ettim :D

DenQ

Alıntı yapılan: gokhan146 - 19 Ağustos 2012, 13:08:01
bilgi için teşekkürler ama ilginç bilgiler 2000 motor ve 8 v diğer ilginç olan kısm ı içi mk3:) aracı şimdi daha çok merak ettim :D
zaten golf mk 3.5 diyolar :)

gokhan146

Alıntı yapılan: DenQ - 19 Ağustos 2012, 14:29:50
zaten golf mk 3.5 diyolar :)
kısmet olurda alırsam forum yöneticilerine golf 3.5 diye bir başlık açmalarını isteyecem ;D

KUCUKSU

O aracin onceki sahibi suan satilik olan kirmizi golf 3 cabrionun sahibiydi.
Benimkini almadan once kendisi ile konusmustum. Esinin araciymis, kazasi varmismis.
Dilersen adamla konus. Cunku ankaradaki adam alali daha 6 ay bile olmadan satiliga cikardi.