golf 3 2.0 gti sizce nasıl?

Başlatan emre069, 04 Ağustos 2012, 00:48:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

emre069

herkese iyi akşamlar.4 aydır golf 4 kullanıcısıyım ve arkadaşıma golf 3 almaya düşünüyoruz şu araç hakkında bilgisi olan varmı yada 2.0 gti hakkında bilgi verirmisiniz?şimdiden teşekkürler  http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sahibinden-ilk-gunki-gibi-72209128/detay/

5ani5 mk2

aracın sahibinin kıl oldugunu ve daha öncede mk3 kullanıdgını biliyorum fiyatıda 18 den indirdi. mk3 gtı ın abf motoru tatmanızı isterim :))
Exclusive Garage

emre069

bi tanıdık bulup fiyattan biraz daha kırpabilirmiyiz aracı alacağımız kişide trabzonlu hemşerisi sonuçta :D

5ani5 mk2

sahibini forumlarda hiç görmedim 16 ya alırsanız iyi bence fiyat olarak km orjınalmi bilmiyorum ama 300 binde abf kullanan var forumda :))
Exclusive Garage

5ani5 mk2

bence çok temiz bi araç tek eksigiii 97 olmaması :))
Exclusive Garage

emre069

benimde çok hoşuma gitti benimkni satıp bunu alsammı diye aklımdan geçmio diil:D

mehmetk

arabamdan ayrılamam asla allah nasip etmesin ayrılmak... gti 2.0 bir başkadır..
it ürür kervan yürür...

car wolf

Plakası yeter  ::)   gerçekten güzel araç o paraya değer  , zaten adam 16 ya indirir ve  telefonda değil  araba başında pazarlık yapın her zaman avantaj olur..   siz  biraz daha zorlayın rakam konusunda  ;)  ben şahsen gti alsam bu aracı es geçmem.. :sevgi:
My Cars Audi & Vw Germany Style

htmetin

Kilometresi gerçek mi? gerçekten
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Exclusive Garage

emre069

benim anlamadığımda şu arabayı sorgulattm 2009da muayenesi bitmiş ve km 186bin gözüküyor ???

car wolf

Alıntı yapılan: emre069 - 05 Ağustos 2012, 03:42:19
benim anlamadığımda şu arabayı sorgulattm 2009da muayenesi bitmiş ve km 186bin gözüküyor ???
km  yi nasıl öğreniyorsun ?
My Cars Audi & Vw Germany Style

emre069

tramerden sorgulattım kazası var mı diye daha sonra ulaştırma bakanlığından geldi mesaj

hocin

o zaman şu anda  100.000 düşmüş kilometre ::)