Fırıl Fırıl polo aranıyor.....

Başlatan caner4, 03 Haziran 2012, 19:20:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ceceduman

caner hayırlı olsun Allah kaza bela vermesın arkadaslar demıs gercı ama bende dıyım vırajlarına ve frenlerıne vw guvendıgın kadar asla guvenme 2.ıns.klıma vardır arabanda sana almısken en dolusunu al derken kı kastımı umarım acı bı gercekle anlamazsın saygılar sevgılerr  :sevgi:

caner4

klima olmaz mı tabiki var :D okadar da değil yani :D rxt en dolusunu aldım. şimdilik memnunum ama tabi vw in yeri apayrı... yine de teşekkür ederim :D
This is the best one until we make a better one.......

ogretmen_ankara

Cliocanın fotolarını bekliyoruz...

caner4

barut

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Ama mümkün olduğunca arka koltukda yolcu olmasın. Arkadan çarpmalarda durumu berbat bir arabadır.

salihsefa

hayırlı olsun kardeş, Allah kaza bela vermesin  :tamamdir
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

caner4

amin cümlemize vermesin kardeşlerim sağolasınız allah sizlere cok cok daha iyilerini nasip eder inşallah..

caner4

hoppp ağalar selamın aleyküm :D renocu geldi bi hoşgeldin yok mu ya :P

salihsefa

aleyküm selam, nası gidiyo clio? bi iki foto paylaşta OOO clio mu o diyek  ;D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

caner4

valla çok içim dolu beyler. boradan inip clio ya alışmak zor oldu. sadece yakıtı ile biraz içimi rahatlattı yooosaa ne renosu ne cliosu zerre kadar zevk almıyorum :) annemin olduğu için sıkıntı yok nası olsa bn kendime bi vw alıcam eninde sonunda :D foto olayına gelince yarın öbürgün bişiler ayarlıcam bakalım fotolarımızı beğencekmisiniz. :)

uygaraga

Alıntı yapılan: caner4 - 01 Ağustos 2012, 23:47:52
valla çok içim dolu beyler. boradan inip clio ya alışmak zor oldu. sadece yakıtı ile biraz içimi rahatlattı yooosaa ne renosu ne cliosu zerre kadar zevk almıyorum :) annemin olduğu için sıkıntı yok nası olsa bn kendime bi vw alıcam eninde sonunda :D foto olayına gelince yarın öbürgün bişiler ayarlıcam bakalım fotolarımızı beğencekmisiniz. :)

hadi bakalım beklıyoruz