Fırıl Fırıl polo aranıyor.....

Başlatan caner4, 03 Haziran 2012, 19:20:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caner4

This is the best one until we make a better one.......

mustklc

mavi olanın kaputu boyalı gibi duruyor.  tabi bilemem expertiz yap oyle al.
bir de acilllll kodlu ilanlar bana itici geliyor anında kapatıyorum ilanı
Araba binmek içindir..

caner4

ya mavi olan yaşadığım şehirden bi abimizin tam tanımıyorum ama sonuçta hemşerim :) bi de burda tam ekspertiz yapan yer yok yetkili olarak işte eşe dosta sora sora bakıyoruz araçlara..

caner4

acil yazanlara bende tav oluyorum. yani araçtan nefret etmiş de hemen satıp kurtulmak ister gibi geliyor bana. ama plakası kapalı olan polo nun sahibi ile görüştüm ciddi bi abi normal binici öyle alıp satıcı falan değil oğluna almış aracı cocuk da beğenmemiş mi dizel bişi mi istiyomuş hantal geliyo mu demiş tam hatırlamıyorum öyle bişi dedi bişiler yaparız dedi yani bikaç boyası varmış sürtmeden kaynaklı başka bişi yok dedi ama ben mavi olanı da sevdim lastikler falan yeni bi de dizel 6n2 nasıldır binen bilen var mı yakıt tüketimi çok önemli bnm için bilen varsa yorum atarsa sevinirim...

bir yolcu

16500 olan karabağlardaki araç hoş duruyor bence :)
Sen YOLCU Bu Yalan Dünya Hancıdır...

caner4

mavi olan iyi deil mi şimdi :) hazır o burda abi ya gidiym alıyım bunu ben ya  :-\

TEVW_1903

kardeş tam bilmiyorum ama dizel leri 3 silindir diye duymuştum ondan sogudum ben 1.4 aldım karabaglardaki araç ben alacagım zamanda satılıktı ona bak derim ben
POLO 6N2

nomoremx

en son olan beyaz guzel duruyor dızellere bakma bence 3 sılındır oldugundan dolayı traktör gıbı ses yapıyor dızel arabadan sogutuyor ınsanı benm tavsıyem 1 lıra fazla olsun hıghlıne olsunnn

salihsefa

traktör gibi çalışıyor katılıyorum :) ama rampaya sardımı sesini unutturur ya çift kırmızı agalar dizel olan. baktır temizse dizeli al caner. açtığın her konuya aynı cevabı yazacam caneeeer :D
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

caner4

Alıntı yapılan: salihsefa - 04 Haziran 2012, 01:03:10
traktör gibi çalışıyor katılıyorum :) ama rampaya sardımı sesini unutturur ya çift kırmızı agalar dizel olan. baktır temizse dizeli al caner. açtığın her konuya aynı cevabı yazacam caneeeer :D

:) aklıma girdin bikere sen dizeli alacağım galiba :)

complication

resmen traktör gibi çalışıyor ama yakıtı unutturuyor o sesi :) motorunu kontrol ettirin eğer temiz kullanılmışsa alın derim.

caner4

yakıtı nedir ne yakar şehir içi ve dışı acaba ?

complication

ankara şehir içi sıkışık trafikte 17-18 kuruş civarı yakıyor. şehir dışına çıkarken 3008 kullanıyorum onun için yorum yapamam ama muhtemelen az yakar.

SeyitE

yakıt tüketimi sizin için önemli ise eğer 6n2 benzinli almayın.