yardım arka lastikler sürtme yapıyo

Başlatan clark mk1, 27 Temmuz 2012, 02:15:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

clark mk1

mk1 2 hafta önce 14 inç 185 jant lastık koydum ancak arkaya ıkı kısı binince sürtme yapıyo ne yapmam lazım

clark mk1

cok az dısarda kalıyo 1 yada 2 cm içerde olsa kurtarır ne yapmalıyım

ak8624

jantları degistirip et degerlerı yuksek jant takman lazım
1.Arac VW 1302S           1972-----3.Arac VW Golf Cl  Mk2  1984
2.Arac VW Golf Gti Mk1  1981-----4.Arac VW Jetta C Mk1  1982

escocem

En masrafsız ve sıkıntısız yolu içlerdeki su kanallarını ez veya taşla.Ezmen daha mantıklı metali dışarı çıkarmazsın ve keskinlik riski yaratmazsın.Kaportayı ellemeyim dersende tornada pul yaptırıp çok ince arkalara kamber vereceksin.

fatih_06

diğer bi ihtimal olarak tornada kampanalardan ve jantın içinden biraz aldırabilirsin

escocem

Jantın çinse fatihin dediğini janttan aldırma konusu problem olması muhtemel..Dişlerin ve bijonların problemsiz ise 1-2mm kampanadan gidebilir..

escocem

Bunu işin ehli yapmazsa çamurluk ağzını sıkıntılı hale getirirsiniz..Ayrıca bu işin sonu arkadaşın işi çok daha kolay hallolur..

STAK67

bilmiyorum orasını ben işin ehli değilim ama yaptım oldu

escocem

Mk1GTI

Alıntı yapılan: STAK67 - 28 Temmuz 2012, 23:44:26
http://www.youtube.com/watch?v=-ayqAB1AcRQ&feature=related

derdinin dermanı

Adamlar çamurluk açmıyorlar araç ifak bir kaza yapmış çamurluk içeri göçmüş onu düzeltiyorlar..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

STAK67

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 29 Temmuz 2012, 20:30:41
Adamlar çamurluk açmıyorlar araç ifak bir kaza yapmış çamurluk içeri göçmüş onu düzeltiyorlar..

ama biz çamurluk açıyoruz böyle