Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
muayeneye gidecem yardım

muayeneye gidecem yardım

Başlatan bluemotion22, 20 Temmuz 2012, 12:15:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bluemotion22

selam arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ramazanlar

yarın saat 15.30 da araç randevum var. tuvturk muayene istasyonuna gidecem.

neler istiyorlar nelere bakıyorlar muayeneye engel durumlar neler bana söylermisiniz ?

ysc tamam sağlık çantam tamam reflektörler tamam farlar çalışıyo frenler sağlam

ancak arka fren lambalarından biri yanıyo biri yanmıyor. hafif kusur olarak muayeneden geçer mi ?

teşekkürler..

nizam

lambaların yanmıyorsa geçmez fren lambası bu hemde bugunü elektrikcide geçir kontrol ettir arabanı
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

bluemotion22

Alıntı yapılan: nizam - 20 Temmuz 2012, 12:17:54
lambaların yanmıyorsa geçmez fren lambası bu hemde bugunü elektrikcide geçir kontrol ettir arabanı

bugün çalışıyoruım  yarın artık muayeneden önce sanayide yarın halledecem edirne sanayide

bluemotion22

bir de egzos emisyonunun günü dolmuş muayene sırasında aynı istasyonda yaptırabilirim değilmi ?

nizam

Alıntı yapılan: bluemotion22 - 20 Temmuz 2012, 12:38:58
bir de egzos emisyonunun günü dolmuş muayene sırasında aynı istasyonda yaptırabilirim değilmi ?

orada sıra bekleme sanayi yaptır aynı para
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

uygaraga

aracın sıleceklerı çalışması gerekır silecek suyu 4 ler  farlar sınyaller feren lambaları  el freni bunlar dkkkat edilecek hususlar eksoz muaynenı dışarda yaptır oralarda uğraşma kardeş

servet_volt

arabana sahıp cık. o... c.. ları benım arabanın havalandırmalarını kırmıslar guneslıgını kırmıslar...

allah belalarını versın dıyorum annelerıne slmm gonderıyorum..... :@ :@
Beş para etmeyen insanların, milyonluk tavırlarına hastayım.