Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
34 SYD 47 Sonunda Bitti Gibi:) Golf MK4 1.8 Tek Kapı(Yeni Resimler Yüklendi ;) ) - Sayfa 6

34 SYD 47 Sonunda Bitti Gibi:) Golf MK4 1.8 Tek Kapı(Yeni Resimler Yüklendi ;) )

Başlatan scarden, 16 Temmuz 2012, 15:05:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DenQ

Alıntı yapılan: scarden - 03 Ağustos 2012, 16:58:36
Tşkler deniz her konuda yardımcı olabilirim
ozaman ilk sorum :D
döşemelerden tıkırtı geliyormu.
ben tıkırtıdan duramıyorum arabanın içinde.

scarden

Benim aracta tikirti falan yok gerci ozellikle biseyde yapmadim ama yanima biri oturdugunda dizleri torpitoya yaslarsa biraz tikirti yapiyo bide yaylardan dolayi bazen gicirti olabiliyo genelde yagisli havalarda daha cok oluyo skintinin oldugu yerlere sungerimsi tarzda bantlar var soküp onlardan yapistirabilirsin aslinda bi nebzede olsa kesebilir sesi gerci forumda arastirirsan bunla alakalida konu bulabilirsin neler yapiliyo tikirti seslerini kesmek icin nerden kaynaklandigi onemli yada yalitim yaptirabilirsin 3m in bununla alakali yalitim malzemeleri var

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

ALPER.

white quattro

quattro

goffo

akşam canlı görme şansım oldu güzel dururyr maşallah kazasız belasız

Ouzoo

Jantlar özellikle çok güzel :sevgi: Yan sinyaller ve ön silecekler haricinde çok beğendim. Kazasız belasız kullanın
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

scarden

Alıntı yapılan: Ouzoo - 05 Eylül 2012, 10:18:32
Jantlar özellikle çok güzel :sevgi: Yan sinyaller ve ön silecekler haricinde çok beğendim. Kazasız belasız kullanın
yan sinyallerim smok tu özellikler turuncu aldım parkları açınca turuncu olarak daha dolu ışık veriyo ön sileceklerde değişek kısa zaman içindi pasific kolları takıcam teşekkürler fikirlerin için ;)

Ouzoo

Farlarına uygun olarak şeffaf siyah tabanlı tamamlayıcı olacaktır. Sinyalleri sabitleme ayrıca orada bişey olacaksa amerikan park olmalı. Derim şahsen  ;)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

scarden

evet olabilir bunlar iyiymiş ama hiç denk gelmedim siyah tabanlı sise sinyalleride normal parklara bağladım far içindeki sinyallerin ampullerini de değiştiricem kızıl renkte yananlar çok hoşuma gidiyo

OffLineR

Bu kırmızıya 25'inci yıl kit de olsa tadından yenmez.

Örnek koyayım bir de.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)