Golf 4 için 3 veya 3.5cm spor yay aranıyor.

Başlatan metalteo, 12 Temmuz 2012, 22:27:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

rene

ki onlar bile vurduguna göre orjınal amortisorlerle Fk yi düşünemiyorum :)

mk2_20v

amortisör mili 4 cm kesilip takılsa vurma olayı ortadan kalkar  ;)

ALPER.

o fk lar orjinal olsa yine neyse de, keşke orjinal olsalar, trdekilerin yüzde 80-90ı fake

aramaya devammm  :tamamdir

rene

Alıntı yapılan: mk2_20v - 13 Temmuz 2012, 00:23:19
amortisör mili 4 cm kesilip takılsa vurma olayı ortadan kalkar  ;)

hocam ne bileyim yürüyen sonuçta otobana çıktığımda kafamda soru işaretleri olacağına hiç olmasın orjinal kalsın.

Bence yapılacaksa yay + amortisör ile beraber değişmeli onlarıda komple değiştirmek maddi manevi hiç işime gelmiyor :)

metalteo

Alıntı yapılan: rene - 13 Temmuz 2012, 10:07:44
hocam ne bileyim yürüyen sonuçta otobana çıktığımda kafamda soru işaretleri olacağına hiç olmasın orjinal kalsın.

Bence yapılacaksa yay + amortisör ile beraber değişmeli onlarıda komple değiştirmek maddi manevi hiç işime gelmiyor :)

Aynen bende set olarak takmak isterim ama jant aldığım için zorlar. yay takıp 4 ay sonra amortisör alabilirim ancak.

Alperin dediği gibi aramaya devam ;)

talos

http://www.srkstore.com/index.php
burayı ara karşıyakadan  84 scirocconun sahibi rıza nın selamı var de serkan arayacağın kişi onun elinde yay amortisör setler var güzel taksittte yapıyor ben set aldım 40-40 ödüyorum yardımcı olur sana ....

DenQ

Alper abiye katılıyorum, bende yay arıyodum, ilandaki numarayı aradım, ne malı abi bunlar dedim
demezmi biz yapıyoruz diye :D
sağolun dedim kapadım.
orjinal FK değil yani onlar,
ondan ucuz :)

metalteo

Alıntı yapılan: DenQ - 23 Temmuz 2012, 23:23:43
Alper abiye katılıyorum, bende yay arıyodum, ilandaki numarayı aradım, ne malı abi bunlar dedim
demezmi biz yapıyoruz diye :D
sağolun dedim kapadım.
orjinal FK değil yani onlar,
ondan ucuz :)

Fk nin 3 çeşiti varmış 2 si çakma 1 i orjinal. çakmayı takanlardan biriyle konuştum araba düşeceğine yükseldi demişti  :D :D :D :D

ALPER.

ben çoook uzun süre bineceğimi bilsem taksit maksit darlarım korayı alırım air-rideı

ama sende lpg tankı var, hem hava hem lpg tankı derken bagaj bi değişik olur, o başka :D

metalteo

Alıntı yapılan: boralp - 24 Temmuz 2012, 00:08:08
ben çoook uzun süre bineceğimi bilsem taksit maksit darlarım korayı alırım air-rideı

ama sende lpg tankı var, hem hava hem lpg tankı derken bagaj bi değişik olur, o başka :D

30 Cm kabinli bass da var buarada :D

ALPER.

tam cümbüş olur, arka koltukları sökersin artık :)

rene

Alıntı yapılan: metalteo - 23 Temmuz 2012, 23:25:54
Fk nin 3 çeşiti varmış 2 si çakma 1 i orjinal. çakmayı takanlardan biriyle konuştum araba düşeceğine yükseldi demişti  :D :D :D :D

muhaha düşeceğine yükselmiş he koptum  ;D