Acemiliğin Bukadarı

Başlatan manimelankolipisikoz, 06 Ekim 2007, 13:36:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manimelankolipisikoz

tek kelimeyle "yuh"  diyorum :)
[youtube=425,350]Nm-EoIn_pxE[/youtube]

blue_polo

süren kişi kesinlikle beyin özürlü bahse bile girerim
blue_polo

Ouzoo

yok o kadar değğilde çok beceriksiz bayan sürücü diye bliyordum ben  :D :D :) ;)

editt =)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

yok yok beyin özürlü lafına %1903 katılıyorum :D ;D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

escocem

bayan deyip atmayın bayan üyelerimize ayıp oluyor bence beceriksiz bi bayan desek daha doğru olur gibi ;)

golf_gti_mk1

ne bayanlar gördüm istanbulda valla erkeklerden fena gazlıyo bazıları.birgün merterdeki mcdonalds tan 306 gti'la bi abla çıktı valla yanlıya yanlıya.ama bazıları gerçekten beceriksiz şekil a' da görüldüğü gibi  ;D
la havle ve la CORVETTE :D

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: blue_polo - 08 Ekim 2007, 00:09:22
süren kişi kesinlikle beyin özürlü bahse bile girerim

bence idiot varmısın ¿ :)

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: escocem - 08 Ekim 2007, 00:22:00
bayan deyip atmayın bayan üyelerimize ayıp oluyor bence beceriksiz bi bayan desek daha doğru olur gibi ;)

ehehe :) dernek açsana "Acemi Bayan Öyelere İtina İle Destek Olunur" :D

car wolf

Alıntı Yapsüren kişi kesinlikle beyin özürlü bahse bile girerim
Alıntı Yapbence idiot varmısın ¿

Abi sürene itifat etmeyin  :D ;D >:D  havalancak sonra hep öyle sürcek  ;D  Allahtan geniş alan fazla araba yok olsa merak ediyorum nasıl çıkıcaktı... Ayrıca bu oraya nasıl park etti acaba :D ;D ::)
My Cars Audi & Vw Germany Style

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: car wolf - 08 Ekim 2007, 14:33:34
Abi sürene itifat etmeyin  :D ;D >:D  havalancak sonra hep öyle sürcek  ;D  Allahtan geniş alan fazla araba yok olsa merak ediyorum nasıl çıkıcaktı... Ayrıca bu oraya nasıl park etti acaba :D ;D ::)

bende onu merak ediyorum bu evden aracı oraya nasıl sağlam getirmiş :)

car wolf

Alıntı yapılan: manimelankolipisikoz - 08 Ekim 2007, 14:34:54
bende onu merak ediyorum bu evden aracı oraya nasıl sağlam getirmiş :)

1 günü bittimştir  ;D :D 10 dk işini görse doğrudur çekim akşam üzeri gibi bunun eve gitmesi PARK ETMESİ gece yarısını bulur  ;D :D >:D :saskin:
My Cars Audi & Vw Germany Style

manimelankolipisikoz

Alıntı yapılan: car wolf - 08 Ekim 2007, 14:38:04
1 günü bittimştir  ;D :D 10 dk işini görse doğrudur çekim akşam üzeri gibi bunun eve gitmesi PARK ETMESİ gece yarısını bulur  ;D :D >:D :saskin:

ehehehe :) bu tip şoforlerde olmasa bizim farkımız nasıl anlaşılır :D