açık kapı uyarısı

Başlatan cengizd68, 12 Temmuz 2012, 10:42:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cengizd68

Arkadaşlar 97 polo classic lerde kapıların açık kaldığını ikaz eden lamba ses vs. uyarısı konusunda bilgisi olan varmı,   :saygılar

BARRACUDAY

Alıntı yapılan: cengizd68 - 12 Temmuz 2012, 10:42:40
Arkadaşlar 97 polo classic lerde kapıların açık kaldığını ikaz eden lamba ses vs. uyarısı konusunda bilgisi olan varmı,   :saygılar

Konuyu biraz daha açarsan !

cengizd68

bazı araçlarda kapılardan herhangibirisi açık kaldığında göstergelerin altında yağ lambasının falan olduğu kısımda bir uyarı ışığı yanıyor yada sesli uyarı veriyor acaba bizim araçlardada varmı

BARRACUDAY

Malesef yok. Sadece farlar açık uyarısı var kapı açılınca.

cengizd68

ok. teşekkürler. farlar açık uyarısı çalışmıyor bende hatta bu yüzden parkları açık unutmuşum 2 kere aküyü bitirdim neden çalışmıyor olabilir ses nerden geliyor tam olarak biliyormusunuz

BARRACUDAY

Kapı içi düğmeleri var (kapı sviçi de denir) , kapı açıldığında içerinin tavan lambasını da yakan. Onlar tamam mı ? Ben aracımı aldığımda dördüde eksikti. Taktırdım. Şimdi sorunsuz.

cengizd68

hepsini bende tamamladım tavan lambası sorunsuz çalışıyor

BARRACUDAY

O zaman buzzer bozulmuştur. Gösterge paneli sökülüp buzzer değişecek.

fffe

Bende 2000 Classic var , kapı açık kalınca ( 30 sn sonra) alar ötmeye başlıyor.
Alarmın özelliği olsa gerek.

CoCeY

Alıntı yapılan: cengizd68 - 12 Temmuz 2012, 13:44:06
hepsini bende tamamladım tavan lambası sorunsuz çalışıyor

Alıntı yapılan: BARRACUDAY - 12 Temmuz 2012, 13:47:46
O zaman buzzer bozulmuştur. Gösterge paneli sökülüp buzzer değişecek.

ayni sorun bendede var tavan lambasi yaniyor ama far acik uyarisi calismiyor. nezaman gitti nasil gitti bilmiyorum. ancak el fireni cekili kaldiginda mesela uyari sesi caliyor. bu buzzer acaba el freni ve far icin ayrimi. yani demek istedigim sorun baska yerdemi acaba?

BARRACUDAY

Alıntı yapılan: CoCeY - 13 Temmuz 2012, 22:16:39
ayni sorun bendede var tavan lambasi yaniyor ama far acik uyarisi calismiyor. nezaman gitti nasil gitti bilmiyorum. ancak el fireni cekili kaldiginda mesela uyari sesi caliyor. bu buzzer acaba el freni ve far icin ayrimi. yani demek istedigim sorun baska yerdemi acaba?

Sanırım bağlantılarla oynanmış. El freni çekince ses çıkmaması lazım.

CoCeY

yok normalde ses cikmiyor. el freni cekikken hareket edince uyari sesi geliyor.

twc228

el freni değilde, farların açık uyarısı sigorta panelinde bulunuyor en sol en üstte. üzerinde hoparlör gibi ızgaralar var
parça kodu : 1L0 951 307

cengizd68

kardeş bunu söylediğin iyi oldu valla nezamandır gösterge paneline gözümü dikip duruyordum sökmek için eğer dediğin gibiyse çok kolay olacak değiştirmesi saolasın