HERKEZE MERHABALAR BUDA BENİM POLOMM:::

Başlatan anubis55, 29 Haziran 2012, 23:19:27

« önceki - sonraki »

anubis55

devreklim_67

masallah allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin kirmizida baska yakisiyor bu poololara ya:):)

anubis55

tşk.allah razı olsun:) ilk arabam ve polo gercekten güzel bi araba bı kaç değişiklıkler daha planlıyoruz inş güzel olur

devreklim_67

insallah kardes ufak degisikliklerle cok güzel olur aracin insallah kazasiz belasiz binmen dilegiyle

dj_burak

aramıza hoş geldin o panjur altındaki çıtayı nasıl boyadın birde içine sindi mi fotolarda görüldüğü gibi görünmüyordur eminim dışarıdan güzel duruyor mu uzaktan bakınca içine sindi mi ?

serdarbay

Hayirli ugurlu olsun. kazasiz belasiz insallah

anubis55

tşk.içimi sindimi sindi açıkcası farları filan komple sıyah olucagını için güzel olur die düşündüm ama senın baska bi önerin varsa uygulaya bılırım ilk polom çünkü :-\

dj_burak

Alıntı yapılan: anubis55 - 01 Temmuz 2012, 20:51:16
tşk.içimi sindimi sindi açıkcası farları filan komple sıyah olucagını için güzel olur die düşündüm ama senın baska bi önerin varsa uygulaya bılırım ilk polom çünkü :-\

birde farlarının içini siyah yaptığında bakalım :)

leadri61

hayırlı olsun.
Fotoğrafa ilk bakınca direk panjurun altındaki çıta gözüme çarptı gayet güzel olmuş.
bu hale siz mi getirdiniz yoksa böyle mi aldınız

anubis55

tşk. aldıgımda sadece spoiler vardı diğerlerını kendım yaptım

west_55

Güzel güzel aracının bi yerini değiştirme. Allah kaza bela vermesin

anubis55

samsun merkez kardeşim msjlarına cevap verme butonu yok

therasmus

Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın.
Farlar siyah oldugu zaman belki daha güzel olabilir ama farlara bişey yapmazsanız bile vw armasını muhakkak kırmızıya boyayın.:)