..sağ arka kapının üstündeli bez fitil..

Başlatan adige_60, 13 Haziran 2012, 10:48:35

« önceki - sonraki »

adige_60

slm.. aracımın sağ arka  kapısının üstündeli gri renkli  bez fitil düşüp duruyor. önce Almanyadan gelme güçlü bir yapıştırıcı oldugu  söylenen,Volkswagen'in döşemelerde kullandıgı belirtilen,ismini bilmediğim  BALY e benzer  bi yapıştırıcı sürdüm,beklettim ve kuruttum.. fakat araç içerisi güneşten ısınınca geri atıyo.. sonra bayl kesin çözüm dediler temizledim baly sürdüm. yine  iyi bir sonuç alamadım.  arabaya 2 kişi binince ön koltuga oturtmuyorum.arabaya  binen arka koltukta  fitili tutuyo  :D o derece sinir  bozucu.. yolunu,yöntemini bilen varmıdır. cevaplar,öneriler için tşkler.

jackhal

camcıların kullandığı yapıştırıcılar var. Ya da bi döşemeciye uğra halleder sanırım..

kullanici0982

siyah silikon, bidaha istesende sökemezsin. Ama dikkat et taşırma :) sökmek istersen sıcak hava makinesi gerekli...
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

adige_60

döşemeciye gittim zımba vurmayı teklif etti tşk ettim çıktım.  yarında  siyah silikon bulup deniycem tşkler

emirdede

benimde sol ön kapı aynı durumda.BALLY sürük koli bandıyla sabitledim,babtı 3 gün sonra falan çıkarttım tuttu şimdi

adige_60

bulunduğum yerde siyah silikon bulamadım. sordugum o ne işe yarıyo  diyor.. kesip atasım geliyo fitili. elimi süre süre üstüne siyah bi renk aldı zaten :(

mustklc

yapıştığı yeri önce alkolle temizle. sonra silikon dene.
Araba binmek içindir..

mcetin

benim aracın da aynı yerden fitil aşağı doğru yarıya kadar sarktı geçenlerde,sıcaklardan oluyor galiba,pattex'le yapıştırdım mıh gibi oldu :)
Aşıksan vur saza,şoförsen baz gaza...