direksiyon kılıfları

Başlatan pala80, 02 Haziran 2012, 15:41:58

« önceki - sonraki »

pala80

metinmb407

Deri boyası ile boyamayı deneyin daha ucuza gelir hemde amatör bir görüntü olmaz :)

06onur

6R de TwinCept
ibrahim ile temas kur o kendi dikmişti.
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

mustklc

şaşmazda 50 TL ye deri dikiyorlar. 1 saat sürüyor.
Araba binmek içindir..

serhan61

eğer acele etmeden özenerek uygularsanız pot yapmıyor ben yaptım fenada olmadı bence burdan paylaşayım resmi.

uygaraga

13  15  verip uğraşmak yerıne   50 verip on numara direksiyon kılıfı diktirmek  daha iyi bence

pala80

serhan61 iyi duruyor eline sağlık,yalnız ben riske atmıyım iyi bir döşemeci v.s. diktireyim.
metinmb407 boyayla uğraşmak istemiyorum.
yorumlara teşekkürler.

06onur

dikişler kırmızı yeşil olursa daha güzel duruyor
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

caner4

ben bora da denedim hepsiburada.com linkindeki ürünü almıştım. ama beceremedim çok çirkin durdu pot oldu. arkadaşımızın golfündeki gibi dikebilcekseniz ki o çok güzel olmuş o şekilde olur ama dikimi çok zor ayrı yetten içinden çıkan ipleri yetmiyor. ayrı yetten el marifeti istiyor eliniz yatkın değilse hiç bulaşmayın tertemiz diktirin benim dikmem 2 saati geçti ama hiç de güzel olmamıştı.
This is the best one until we make a better one.......

pala80

yok sanmıyorum kendim riske girmem,diktireceğim. ürünün 2 katı işçilik isteniyor ama değiyor.ürün 15 montajıyla 45 diyorlar.
iplik kırmızı yeşil olabilir iyi fikir yada kırmızı siyah... tşk.

warpalavas

Herkese merhaba,
Bende 2007 golf v var.
Geçen sene aldığımda bende direksiyonun rengi atmış zannettim.Tesadüfen ıslak bezle silince kir olduğunu anladım.
Şimdi pırıl pırıl. Islak bez ya da ıslak mendille bi kese atın direksiyona. Belki temizlenince o kadar rahatsız edici bi görüntü olmaz.
Aynı kir durumu far anahtarı, sinyal kolu ve el freni için geçerli. Hepsi temizleniyor.

Buhar

Alıntı yapılan: serhan61 - 05 Haziran 2012, 10:30:26
eğer acele etmeden özenerek uygularsanız pot yapmıyor ben yaptım fenada olmadı bence burdan paylaşayım resmi.

Vala  süper olmuş.Ürün şu hepsiburadakilerden mi ?

serhan61

Alıntı yapılan: Buhar - 10 Temmuz 2012, 19:44:40
Vala  süper olmuş.Ürün şu hepsiburadakilerden mi ?
evet ürünü hepsiburadadan aldım gayet kullanışlı ve kaliteli 1 senedir kullanıyorum en ufak deformasyon yok.

famemuna

Alıntı yapılan: metinmb407 - 02 Haziran 2012, 16:02:32
Deri boyası ile boyamayı deneyin daha ucuza gelir hemde amatör bir görüntü olmaz :)

benimki de solmuş metin ama boyamak için direksiyonu sökmek lazım değil mi :S anlıyorsan atla gel yengeyle :D sana balayı odası ayırayım :D