Aracımı bugün sattım arkadaşlar...Düzgün bi tam otomatik araç bulamadım:(

Başlatan ogretmen_ankara, 01 Haziran 2012, 19:58:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ogretmen_ankara

Arkadaşlar, ani bir kararla dün gece ilan verdiğim aracımı, bugün akşam üzeri sattım arkadaşlar. Sattığım arkadaş gerçekten çok iyi inşallah kazasız bellasız kullanması dileğiyle...Bir golfün en güzel yanlarından da biri de hemen satılması sanıyorum, gerçekten de aracın arkasından bakakaldım desem yalan olmaz...2 yıl boyunca kahrımızı çekti, hakkı ödenmez...Büyüksün golf

golf435

alanada satanada hayırlı uğurlu olsun.daha iyilerini alırısnız inş.

salihsefa

hayırlı olsun hocam, bizde T4 ü aynen böyle satmıştık halen anarız ne arabaydı yav die
Sev seni seveni hâk ile yeksan ise, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

Ehli irfan arasında aradım kıldım talep, Her hüner makbul imiş, İlla Edeb illa edeb

ogretmen_ankara

Alıntı yapılan: golf435 - 01 Haziran 2012, 20:12:21
alanada satanada hayırlı uğurlu olsun.daha iyilerini alırısnız inş.
Çok teşekkürler...

ogretmen_ankara

Alıntı yapılan: salihsefa - 01 Haziran 2012, 20:23:49
hayırlı olsun hocam, bizde T4 ü aynen böyle satmıştık halen anarız ne arabaydı yav die
Evet umarım pişman olmam sattığıma...Teşekkürler

ARY2001

ogretmen_ankara

rene

hayırlısı olsun hocam umarım artmıycak bir araç alırsınız onun içinde bi 10 bin en az eklemenız gerekecek

ertan yıldız

ogretmen_ankara

Valla aklımda birkaç model var, yılda 20 bin km yol yapıyorum, çoğunlukla Ankara içi, yine otomatik almak istiyorum, fena alışkanlık yaptı, 10 bin eklerim ya da daha fazla araca göre değişir, siz ne alırdınız, tavsiyeye ihtiyacım var aslında

ferhattasdemir

hocam hayırlı olsun. bildiğim kadarıyla da memnundunuz aracınızdan neden sattınız? şimdi tavsiyede bulunmak için yeni alacağınız araçtan beklentilerinizi söylemeniz gerek. performans mı konfor mu ekonomi mi ergonomi mi görüntü mü? dediğiniz gibi 10 bin veya fazlasını ekleyecekseniz çok güzel A3 ler A4 ler alınır bence... marka değiştirmek istiyormusunuz. markadan kastım audi seat skoda değil onlar da vw sayılır.
Eksantrik sübap açar, Motora benzin kaçar
Çok zorlama kelebeği, Araba altından uçar... :)

rene

Valla arkadaş almış 2007 A3 Sportback + otomatik +s line jantlar 35bin falan diyodu ben yeni hedefimi buldum hocam sizede tavsiye ederim :)

vredd

Hayırlı olsun hem alana hem satana ....

ogretmen_ankara

Alıntı yapılan: ferhattasdemir - 02 Haziran 2012, 00:28:25
hocam hayırlı olsun. bildiğim kadarıyla da memnundunuz aracınızdan neden sattınız? şimdi tavsiyede bulunmak için yeni alacağınız araçtan beklentilerinizi söylemeniz gerek. performans mı konfor mu ekonomi mi ergonomi mi görüntü mü? dediğiniz gibi 10 bin veya fazlasını ekleyecekseniz çok güzel A3 ler A4 ler alınır bence... marka değiştirmek istiyormusunuz. markadan kastım audi seat skoda değil onlar da vw sayılır.
Evet aracımdan memnundum aslında, sattım iyi mi ettim, kötü mü ettim ben de anlamadım...Aslında aradığım rampalarda biraz daha iyi olan bir araç, otomatiği 4 ileriden fazla olan bir araç, bunlar golfün sevmediğim yönleriydi...Yine bir vw grubu bir araç almak istiyorum