çok acil yardımmmmmmm

Başlatan caglarrr, 01 Haziran 2012, 10:38:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

caglarrr

arkadaşlar bugün sabah rutin aracı kullandım aracı durdurduktan sonra aracta iğrenç bir koku geldi balata desem değil kesi ölüsü gibi desem evet ama aracın hertarıfa bakıldı bi leş bulunamadı:( koku 1 saat kadar kaldı nerden geliyo bu koku neden geliyo:( sizde oldu mu hiç arac 1,4 confortline km si 10400 yıl 2012

bir yolcu

Kedi falan değilde aracın altına yoldan bir kuş falan aldıysan ondan olabilir mi ? ;)
Sen YOLCU Bu Yalan Dünya Hancıdır...

caglarrr

aracın altına yattım baktım bişiy bulamadım :(

bir yolcu

Koku devam ediyormu?
Araçta herhangi bir sorun gözlemledin mi?

Cevabın HAYIR ise çokta fazla takma kafana  :tamamdir

cafe16

arkadaşım o koku şanzumandan geliyor baskı plaka kokusu sormak istediginiz bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım

bir yolcu

İyide şanzumandan gelen baskı balata kokusu yanık gibi bir kokudur
Ölmüş hayvan leşi gibi değildir pek :)
2012 model de olsa 10400 km dede olsa
Yarım debriyaj çok sık kullanılırsa baskı balata yanması mümkündür ama
Her zaman 4 veya 5. viteste çıktığınız bir yokuşta
Araç hızlanmıyorsa, araç gaz yemiyorsa, hız sabit iken veya düşerken devir saati yükseliyorsa baskı balata bitiktir.

tuncyapici

evet arkadaşın dediği doğru dostum benim evimin önün de dik rampa var geri geri aracı zorladığım da o  koku  geliyor yani sıkıntı etme

caglarrr

bak şimdi son mesajda oldu işte bende dershanemin oraya park ederken geri geri park ederken bu arada baya bi yokuş du o zaman bu koku  geldi arabayı istop etmesin diye zorladım ayağım yarım debriyajda  gaza sanırım fazla bastım sonra koku geldi ama park ettim kazanan ben oldum :) oda bana kokusunu hediye etti:)